ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Λιζ Χάρλεϊ, με όπλο της το στήθος (εικόνες)






Εφτασε τα 50 το διάσημο πρώην μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ, γεννημένη στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά εξακολουθεί να είναι πανέμορφη και να
σαρώνει τις εκδηλώσεις, πολλαπλασιάζοντας τις εκρηκτικές εμφανίσεις.


Η Λιζ Χάρλεϊ έγινε διάσημη γιατί είναι ο ...εαυτός της και δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά ούτε μοντέλο ούτε ηθοποιός. Ξεκίνησε με ένα μικρό ρόλο στον κινηματογράφο το 1987, στην ταινία Aria αλλά είχε την τύχη να συναντήσει εκεί τον Χιού Γκραντ, με τον οποίο πέρασαν μια θυελλώδη σχέση και έζησαν μαζί ως το 2000.

Το 1994 η Λιζ Χάρλεϊ είναι πάντα μια άγνωστη ηθοποιός. Ως τη στιγμή που εμφανίστηκε στο πλευρό του Χιού Γκραντ, στην πρεμιέρα της ταινίας του «Τρεις γάμοι και μια κηδεία», στο Λονδίνο, ντυμένη με ένα βραδυνό φόρεμα Versace. Εκείνο το βράδυ έγινε παγκόσμια γνωστή και έγινε την ίδια στιγμή ένα sex-symbol.
Το 1994 η Λιζ Χάρλεϊ είναι μόνο 29 ετών και κανείς δεν έχει ποτέ ξεχάσει το φόρεμά της. Ακόμη και ο Χιού Γκραντ φάνηκε έκπληκτος από το θάρρος της φίλης του.
Εκείνο το βράδυ του Ιουνίου 1994, η όμορφη μελαχρινή τόλμησε να φορέσει ένα φόρεμα με χρυσές παραμάνες που αποκάλυπταν το όμορφο σώμα της και κυρίως το ...στήθος της. Τα κοσμικά περιοδικά της εποχής αναφέρουν ότι η Χάρλεϊ αναδείχτηκε ως πιο όμορφη γυναίκα που πάτησε ποτέ σε κόκκινο χαλί, ξεπερνώντας ακόμη και την Οντρεϊ Χέμπορν, με την λευκή τουαλέτα της Given­chy, στα Οσκαρ του 1954.
Από εκείνη την ημέρα η Χάρλεϊ έγινε διάσημη και πλούσια και το ...στήθος της έγινε όπλο μάχης. Η καριέρα της υποχώρησε σταδιακά ώσπου εξαφανίστηκε εντελώς αλλά η διάσημη περσόνα εκτινάχτηκε στην κοσμική σκηνή.
Η μόνη φορά που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ήταν το 2007 με τον Ινδό επιχειρηματία Arun Nayar, σε έναν πύργο στο Γκλουσεστερσίρ της δυτικής Αγγλίας, που συγκέντρωσε όλους τους κοσμικούς του πλανήτη. Χώρισαν το 2011 και η όμορφη περσόνα ομολόγησε, στο περιοδικό  You Magazine ότι είναι άτυχη στον έρωτα. Σπάνια φωτογραφίζεται χωρίς να δείχνει το στήθος της.
Tα τελευταία 30 χρόνια η Χάρλεϊ δήλωσε ότι είχε αναρίθμητους συντρόφους. Ο τελευταίος ήταν ο εκατομμυριούχος φωτογράφος David Yarrow, τον οποίο εγκατέλειψε τον περασμένο Οκτώβριο. Από τότε, και για πρώτη φορά στη ζωή της, η όμορφη κούγκαρ είναι ελεύθερη.
Η Λιζ το 1990:
Η Λιζ το 1996:
Η Λιζ το 2005:
Η Λιζ σήμερα με ένα από τα μπικίνι της δικής της σειράς με μαγιό:


iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου