ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Πέθανε γνωστός Έλληνας make up artist και ηθοποιός ..- Δείτε ποιός ήταν (Βιογραφικό) ΒΙΝΤΕΟ





Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου του
Γιάννη Αγγελάκη. Ο γνωστός make up artist και ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τις μιμήσεις του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και σκόρπισε τη θλίψη. Όλοι οι φίλοι του όμως, θα τον θυμούνται πάντα για το μεγάλο χαμόγελο που είχε και τη θετική ενέργεια που έβγαζε στις εμφανίσεις του.

Μια από αυτές και πριν από 4 περίπου χρόνια, όταν εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και της έκανε μαθήματα μακιγιάζ. Ο Γιάννης, άλλωστε, ήταν πολύ αγαπητός και όλοι τον αποκαλούσαν το «καλό παιδί».

Όσο για την γνωστή παρουσιάστρια; Του είχε μεγάλη αδυναμία και κάθε φορά που τον φιλοξενούσε στο πλατό μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Δείτε το video:



Ο θάνατός του έγινε γνωστός εχθές. Τον βρήκαν νεκρό το πρωί στο σπίτι του. Πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη εκτίμηση είναι πως έπαθε ανακοπή καρδιάς...

Ο Γιάννης Αγγελάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τεχνικό λύκειο, στο αρχιτεκτονικό σχέδιο. Σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική.

Από την αρχή τις καριέρας του είχε την τύχη να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής show biz. Για 8 χρόνια υπήρξε αποκλειστικός make up artist της Άννας Βίσση. Άλλες μεγάλες συνεργασίες του ήταν με την Ρουλά Κορομηλα,την Καίτη Γαρμπή, την Ναταλία Γερμανού ,την Πεγκυ Ζηνα, την Ατζελα Γκερεκου, την Στέλλα Γεωργιαδου κ.α. Είχε μακιγιάρει σχεδόν όλη την ελληνική show biz (από τον χώρο του τραγουδιού, ηθοποιούς, μοντέλα)…

Το 1999 βγήκε μπροστά από τις κάμερες πρωταγωνιστώντας στην ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα “ Η επίθεση του γιγαντιαίου μουσακά” όπου και προτάθηκε και για βραβείο 1ου ρόλου στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Επίσης πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ του Αντ1 “Αδελφές ψυχές”, μαζί με την Σοφία Αλιμπέρτη.

Ο Γιάννης Άγγελάκης έκανε και μαθήματα φωνητικής και το 2003 ξεκίνησε να τραγουδαει, επαγγελματικά πλέον, σε διάφορα μαγαζιά. Το 2006 συμμετείχε στην εκπομπή του Star channel “Super Star” με την Χριστίνα Λαμπιρη. Στα δισκοπωλεία κυκλοφόρισε η δισκογραφική του δουλεια με τίτλο "Γιάννης Αγγελάκης #1" .




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου