ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ποια είναι η χειρότερη θέση σε αεροπλάνο





Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση προχωρά ο αεροπορικός κολοσσός
Airbus, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε σήμερα σκοπεύει να προσθέσει μια πέμπτη θέση στη μεσαία σειρά καθισμάτων της καμπίνας των επιβατών, στα μοντέλα Α380.


Αυτή η κίνηση έχει σαν αποτέλεσμα, στην κεντρική σειρά των συγκεκριμένων αεροσκαφών να μπορούν να κάθονται 11 άτομα, αυξάνοντας τη χωρητικότητα της καμπίνας οικονομικών θέσεων κατά 23 επιβάτες. Επιπλέον, η Airbus σχεδιάζει να εισάγει μια μικρή σκάλα στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, μαζί με αλλαγές στη διάταξη των καθισμάτων στις οικονομικές και business class καμπίνες. Συνολικά, η Airbus είπε ότι οι προτεινόμενες αλλαγές θα επιτρέψουν στο αεροπλάνο να μεταφέρει 70 επιπλέον επιβάτες.

Επί του παρόντος, το A380 μπορεί να μεταφέρει 544 επιβάτες, όταν υπάρχει ο διαχωρισμός φτηνών και ακριβών εισιτηρίων στις τέσσερις επιμέρους κατηγορίες και μέχρι 853 όταν μεταφέρονται επιβάτες μίας μόνο κατηγορίας. Η Airbus έχει πει ότι η νέα διάταξη θα μπορούσε να παρέχει στις αεροπορικές εταιρείες ένα επιπλέον μπόνους 23 εκατομμυρίων ευρώ, σε έσοδα, κάθε χρόνο.

Το 2015, η Emirates ήταν σε θέση να χωρέσει 615 επιβάτες σε ένα από τα superjumbo Α380 της με την κατάργηση όλων των θέσεων πρώτης κατηγορίας, κάνοντάς το, το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο . Ο κατασκευαστής του αεροσκάφους είπε ότι η πρόσθετη θέση δεν απαιτεί μείωση του πλάτους του καθίσματος, κάτι που η Airbus έχει πει ότι δεν θα μειωθεί κάτω από τα 46 εκατοστά.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου