ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Οι αμοιβές των προπονητών του Euro 2016!


FotorCreated




Μπορεί ως τώρα να μην έχει επιδείξει κάποια μεγάλη


επιτυχία με την εθνική Αγγλίας, ελπίζοντας αυτό να συμβεί στα γήπεδα της Γαλλίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία φείδεται χρημάτων για τον εκλέκτορα των "λιονταριών".


Κάθε άλλο μάλιστα, αφού ο Ρόι Χόντσον είναι ο προπονητής που παίρνει τα περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλον συνάδελφό του που συμμετέχει στο Euro της Γαλλίας. Μένει να δούμε αν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα εξαργυρώσει το συμβόλαιό του και θα έχει ένα επιτυχημένο τουρνουά.

Ο Χόντσον λαμβάνει 4,5 εκ. ευρώ ετησίως και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των 24, ενώ τον ακολουθεί από κοντά ο κόουτς της εθνικής Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Τσέλσι. Ο προπονητής της "σκουάντρα ατζούρα" λαμβάνει 4 εκ. ευρώ τον χρόνο από την ιταλική Ομοσπονδία.

Οι Φατίχ Τερίμ (Τουρκία) με 3,45 εκ. ευρώ, Γιοακίμ Λεβ (Γερμανία) με 2,75 εκ. ευρώ και Βιθέντε Ντελ Μπόσκε (Ισπανία) με 2,56 εκ. ευρώ, κλείνουν την πρώτη πεντάδα, ενώ ο Φερνάντο Σάντος της εθνικής Πορτογαλίας βρίσκεται στην ένατη θέση με 1,23 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Όσο για τον προπονητή που βρίσκεται στην 24η και τελευταία θέση της λίστας, είναι ο Λέονιντ Σλούτσκι της εθνικής Ρωσίας, ο οποίος λαμβάνει μονάχα μπόνους από την Ομοσπονδία της χώρας του. Η Daily Mail δημοσίευσε το σχετικό ρεπορτάζ, αναφέροντας μάλιστα ότι ο Ουαλός κόουτς, Κρις Κόουλμαν, λαμβάνει λιγότερα ετησίως απ' ό,τι ο Γκάρεθ Μπέιλ σε μια εβδομάδα στη Ρεάλ Μαδρίτης.



Αναλυτικά η λίστα σε βρετανικές λίρες:



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου