ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Πρώτο Θέμα από έγγραφο του ΓΕΣ: Στα Γρεβενά Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων-Στην «εφεδρεία» και η Νεάπολη Βοϊου-Ποιός ξενοδόχος θέλει πρόσφυγες στα Γρεβενά-Δείτε τον χάρτη των νέων «Hot Spots»!

Το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει μέσα από απόρρητα έγγραφα του Γενικού Επιτελείου Στρατού τα μέρη για φιλοξενία προσφύγων που σχεδιάζει η κυβέρνηση, χωρίς καμία συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς και τις κοινωνίες

Τα Γρεβενά βρίσκονται, επίσημα πλέον, στον κατάλογο των 27 χώρων σε ολόκληρη τη χώρα που αναμένουν τη σχετική έγκριση από τον αν.υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα προκειμένου να μετατραπούν σε δομές φιλοξενίας.

Αυτό αναφέρει το protothema.gr, ενώ να σημειωθεί πως η Νεάπολη του Δήμου Βοϊου βρίσκεται σε έναν αλλο κατάλογο, 11 περιοχών, για τις οποίες τονίζεται πως βρίσκονται σε «εφεδρεία», καθώς έχουν μελετηθεί αλλά κρίθηκε ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν «προς το παρόν». Τα πάντα βέβαια θα εξαρτηθούν από τον ρυθμό των προσφυγικών ροών, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.


Επιπλέον, στο ίδιο πάντα ρεπορτάζ, παρουσιάζεται και έγγραφο του ΥΕΘΑ, στο οποίο βλέπουμε ότι ο Στέργιος Μπατσίλας, στην Αετιά Γρεβενών, έχει εκδηλώσεις επίσημα ενδιαφέρον φιλοξενίας προσφύγων στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διαθέτει.

Ολόκληρο το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Δείτε το εδώ


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου