ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας.. - Δείτε ποιός ήταν






Λένε ότι στην
Κρήτη η ντροπή και η στεναχώρια δεν αντέχεται και δεν υποφέρεται αν δεν ξεπλυθεί, ενίοτε με αίμα. Στα ογδόντα τέσσερα χρόνια του ο Κυριάκος Μαμιδάκης δεν άντεξε την πτώχευση της Jet Oil, την στεναχώρια και τα όσα άκουγε τις τελευταίες ημέρες και αποφάσισε να γράψει τον επίλογο με δραματικό τρόπο και μια σφαίρα.

Η αυτοκτονία του έγινε γνωστή λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής όταν τον βρήκε νεκρό στο σπίτι ο γαμπρός του και ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και την οικογένεια Μαμιδάκη.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου η εταιρεία Mamidoil Jetoil, συμφερόντων της οικογένειας Μαμιδάκη, κατέθεσε στις 9 Ιουνίου αίτηση για την υπαγωγή της στην προπτωχευτική διαδικασία του άρθρου 99 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, η συζήτηση της οποίας ορίστηκε να πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου το 2016.

Στην αγορά πετρελαιοειδών ήταν γνωστά εδώ και δυο χρόνια τα προβλήματα της “Μαμιδάκης” και σύμφωνα με πληροφορίες, εδώ και ένα χρόνο μεγάλες εταιρείες είχαν περιορίσει τις συναλλαγές με την “Μαμιδάκης”.

Το σπίτι ερευνήθηκε εξονυχιστικά από κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να αποκλειστεί οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Το θύμα φέρεται να έχει ένα και μοναδικό τραύμα από περίστροφο και η είδηση της αυτοκτονίας του συγκλόνισε την δυναστεία Μαμιδάκη, τα μέλη της οποίας αδυνατούσαν στην αρχή να συνειδητοποιήσουν το απονενοημένο διάβημα του ογδοντατετράχρονου.

Ενός ανθρώπου που μαζί με τον αδερφό του Νίκο Μαμιδάκη προσπάθησαν να σώσουν την εταιρία τους, η οποία ειδικά από πέρυσι αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα.

Σε μια ηλικία που πολλοί άλλοι θα είχαν αποσυρθεί ο Κυριάκος Μαμιδάκης εξακολουθούσε ακόμη να ασχολείται-σε μικρότερο βαθμό όμως-με την Jet Oil, έχοντας δώσει σύμφωνα με πληροφορίες περισσότερες αρμοδιότητες στον αδερφό του Νίκο.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό που θα κηδευτεί ο εκλιπών, αν δηλαδή το τελευταίο αντίο, θα πραγματοποιηθεί σε κοιμητήριο της Αθήνας, η αν θα κηδευτεί στην Ανώσκελη Χανίων.

Εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα για τους Μαμιδάκηδες…

Ποιος ήταν ο Κυριακός Μαμιδάκης


Δείτε εδώ


loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου