ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ανακαίνιση Παιδικού Σταθμού του Δήμου Γρεβενών από το ΙΚΕΑ






Το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών την Δευτέρα 25 Ιουλίου παρέλαβε ανακαινισμένες από το ΙΚΕΑ


τις αίθουσες του Α΄ Παιδικού Σταθμού της πόλης στο πλαίσιο του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς» του Ομίλου Fourlis.

Η εταιρία θέτοντας την Κοινωνική Υπευθυνότητα ως βασικό άξονα της πολιτικής της, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δήμου Γρεβενών να ενταχθεί στο εν λόγω πρόγραμμα ο Α΄ Παιδικός Σταθμός, που τον Δεκέμβρη του 2015 είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
ikea grevena 3



ikea grevena 2

ikea grevena
Τότε ο Δήμος Γρεβενών είχε προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση του κτιρίου (υδραυλική αποκατάσταση, βαψίματα, μονώσεις κ.α.), ώστε ο παιδικός σταθμός να λειτουργήσει άμεσα, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να προχωρήσει σε παραπέρα ενέργειες. Έτσι αξιοποιήθηκε η δυνατότητα που παρείχε στους δήμους η εταιρία ΙΚΕΑ με το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς» και που ευτυχώς έθεσε σε προτεραιότητα το αίτημα λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης.
ikea grevena 6

ikea grevena 4
Την Δευτέρα το πρωί οι μικροί μαθητές του παιδικού σταθμού, ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού κος Απόστολος Τσένης και το προσωπικό του Κέντρου και του παιδικού σταθμού με μεγάλη χαρά παρέλαβαν τις ανακαινισμένες αίθουσες σε ιδιαίτερα χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα.
ikea grevena 9

Ο Δήμος Γρεβενών ευχαριστεί τον Όμιλο Fourlis για την γενναιόδωρη προσφορά και την στήριξη στους δήμους σε μια εποχή που η οικονομική στενότητα δεν επιτρέπει παρεμβάσεις τέτοιας έκτασης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στο προσωπικό του IKEA Ιωαννίνων που συνέβαλαν τα μέγιστα στον εξωραϊσμό του χώρου και συγκεκριμένα στους: Γιάννη Παπαδόπουλο, Ιππολύτη Σιόντη, Καρίνα Τριάδη, Αγγελική Ευαγγέλου και Κωνσταντίνα Τσιγκούλη.

ikea grevena 8

ikea grevena 7
Επιπλέον ευχαριστούμε τον όμιλο που αποδέχτηκε και ένα ακόμη αίτημα για μερικό εξοπλισμό της βιβλιοθήκης του Δοτσικού, δράση που συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα «Journalist Acting».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ



Star-fm.gr: Εχουν  προηγηθεί τα εγκαίνια της παιδικής Βιβλιοθήκης στην Κρανιά Γρεβενών την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014,  επί Δημαρχίας Δημοσθένη Κουπτσίδη .  
Υπεύθυνη Αντιδήμαρχος ήταν η κα Βαρβάρα Τζημορώτα. 




Η είδηση εδώ



loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου