ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : ΑΕΤΟΣ: Ας συγκεντρωθούν ΟΛΟΙ οι φορείς των Γρεβενών για να βοηθήσουν τον Γρεβενιώτη Μίλτο Τεντόγλου στην Ολυμπιάδα...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ

To Φροντιστήριο των Επιτυχιών στα Γρεβενά

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΑΕΤΟΣ: Ας συγκεντρωθούν ΟΛΟΙ οι φορείς των Γρεβενών για να βοηθήσουν τον Γρεβενιώτη Μίλτο Τεντόγλου στην Ολυμπιάδα...

Τα ρεκόρ ΔΕΝ έρχονται από μόνα τουςΟ Γρεβενιώτης ΥΠΕΡαθλητής, έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην Ολυμπιάδα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, με το 8,19μ στο μήκος, συμμετέχει δικαιωματικά στην Ελληνική αποστολή που θα πάει στην Βραζιλία. 
Αυτό όμως που δεν έχει εξασφαλιστεί είναι η ψυχολογική στήριξη του αθλητή, στην δύσκολη αυτή αναμέτρηση, αφού ο προπονητής του Βαγγέλης Παπανίκος ΔΕΝ θα πάει μαζί του!!!

Ακούστε την συνέντευξή του στον Star-fm 933 .

Δεν θα έπρεπε λοιπόν ΟΛΟΙ οι φορείς των Γρεβενών, να βοηθήσουν τον Γρεβενιώτη αθλητή να έχει (όσο το δυνατόν) την καλύτερη παρουσία στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Κόσμου, που λέγεται Ολυμπιάδα;
ΟΛΟΙ μαζί να συνεισφέρουν (αφού η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αδυνατεί), έτσι ώστε ο προπονητής του (και Ομοσπονδιακός παρακαλώ), Βαγγέλης Παπανίκος να ταξιδέψει μαζί του στο Ρίο.


ΑΕΤΟΣ ΥΓ:Το παραπάνω άρθρο γράφτηκε με αφορμή του σχόλιου του Νίκου Μαστορογιάννη, στο Star-fm.gr:
Θερμά συγχαρητήρια στο Μίλτο και το Βαγγέλη! Κάθε φορά μας κάνουν πιο υπερήφανους ως συντοπίτες τους αρχικά και ως έλληνες πλέον! Είναι όμως αδιανόητο ο αθλητής να συμμετάσχει στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου χωρίς τον προπονητή του. Το να συνοδεύεται από έναν προπονητή συναθλητών του με τον οποίο δεν έχει συνεργαστεί ποτέ, θα ήταν δεκτό σε μια πολύ υποδιέστερη διοργάνωση και χωρίς αξιώσεις! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ!!! Θα πρέπει οι πολιτειακοί μας παράγοντες, τοπικοί και περιφερικοί, να εξαντλήσουν κάθε μέσο ώστε το παιδί να έχει τον προπονητή του.
Καλή επιτυχία Μίλτο!!!
loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου