ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ


Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Πόσα δίνει η Ελισάβετ για να της πλένουν τα πιάτα

vas110716





Αν θεωρείτε ότι το πλύσιμο των πιάτων δεν
είναι αγγαρεία, τότε το Μπάκιγχαμ σας περιμένει.

Αν το πλύσιμο των πιάτων και των λοιπών κουζινικών σκευών είναι η αγαπημένη σας οικιακή δουλειά, τότε ίσως να πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία. Αντί να περιορίσετε εντός του σπιτιού σας το "ταλέντο" σας αυτό, να...ανοίξετε τα φτερά σας και να πιάσετε δουλειά στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ζητάει, με αγγελία που δημοσιοποίησε, έναν υπάλληλο, του οποίου αρμοδιότητα θα είναι η λάντζα στην κουζίνα τόσο στο Μπάκιγχαμ όσο και σε όποιο από τα υπόλοιπα παλάτια χρειαστεί.

Προϋπηρεσία, όπως σημειώνεται, δεν είναι απαραίτητη ενώ ο "εκλεκτός" θα λαμβάνει ετησίως περίπου 20.000 ευρώ, θα του παρέχονται όλα τα γεύματα, θα έχει 33 ημέρες διακοπές τον χρόνο ενώ το παλάτι θα συνεισφέρει 15% στη σύνταξή του.

Οι ενδιαφερόμενοι πάντως θα πρέπει να περάσουν μια μεγάλη διαδικασία ελέγχου και αξιολόγησης, προκειμένου να πειστούν οι αρμόδιοι ότι ο "τυχερός" είναι το κατάλληλο πρόσωπο για τη δουλειά και μπορεί να εναρμονιστεί με την νοοτροπία του παλατιού.

"Θα ενταχθεί σε μια στενά δεμένη και αφοσιωμένη ομάδα, που ετοιμάζει και σερβίρει το φαγητό με τα υψηλότερα πρότυπα. Θα βοηθήσει την ομάδα, διατηρώντας τις κατάλληλες συνθήκες, εξασφαλίζοντας στους σεφ και τους βοηθούς τους όσα χρειάζονται για να παραδώσουν καθημερινώς εκατοντάδες γεύματα. Θα καθαρίζει τον εξοπλισμό και τα σκεύη σε καθημερινή βάση, και θα παρέχει βοήθεια στην παρασκευή", αναφέρεται στην αγγελία.


news247



loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου