ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Εχθρός τους ο ελληνισμός και η ορθοδοξία!





Οργισμένοι Έλληνες, που ψήφισαν ή δεν
ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ καταφέρονται κατά της κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες.

Άλλος γιατί παραπλανήθηκε και τώρα βλέπει την… μακακία που έκανε.

Άλλος γιατί ακούει τα σκυλιά της ακροαεριστεράς να ουρλιάζουν υπέρ των τρομοκρατών.

Άλλος γιατί βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει τους μπαχαλάκηδες που μπουκάρουν όπου γουστάρουν ή τους Ρουβίκωνες που έχουν γίνει κράτος εν κράτει.

Άλλος γιατί δεν ανέχεται να μπαίνουν στις εκκλησιές του και να τις βεβηλώνουν ή η μόνη τους πρεμούρα είναι να φτιάξουν τέμενος για τους μουσουλμάνους.

Υπάρχουν πολλοί που βλέπουν ότι κινδυνεύει η ψυχή της χώρας από, όχι όλους, αλλά από πολλούς άπλυτους της δήθεν αριστεράς που τα έχουν βάλει με τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Ποτέ άλλοτε δεν τόλμησε κανείς να χτυπήσει και στα δύο βασικά χαρακτηριστικά του Έλληνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ή μέρος αυτού δεν έχει κανένα πρόβλημα να αλλάξει το DNA της χώρας, κι αυτό δεν είναι καθόλου ρατσιστικό ή υπερφίαλο. Δεν το γράφουμε για να τονίσουμε την… μοναδικότητα του ελληνισμού που έτσι κι αλλιώς απέχει παρασάγγας από αυτό που γνωρίσαμε ως αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Το γράφουμε με βάση κάποια κοινά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυλής που σε μεγάλο μέρος τους δεν έχουν χαθεί. Φιλότιμο, δημιουργικότητα, δίψα για ζωή και προκοπή, νοικοκυροσύνη και σεβασμό στους νόμους, πίστη στο Θεό, όπως τον αντιλαμβάνεται ο καθένας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ή για να το επαναλάβουμε, μέρος αυτού, δεν σέβεται απολύτως τίποτε. Αφήνει να μπουκάρουν στις εκκλησίες και αργότερα καταδικάζει τους αναρχικούς.

Αφήνει να καταλαμβάνουν τα πανεπιστήμια και αργότερα θυμάται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Αφήνει ελεύθερο το «μαντρόσκυλο» της ακροαριστεράς να υπερασπίζεται ληστές τραπεζών και δεν του τραβάει το αυτί από το σκουλαρίκι.

Αφήνει εμμονικούς υπουργούς να διαλύουν όποια ελπίδα έμεινε για ανάπτυξη και δεν τους τσακίζει τα κόκαλα. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός κάνει διακοπές σε βίλα στο Σούνιο και πάει βόλτες με κότερα επιχειρηματιών κι αφήνει μια ομάδα ατάκτων να κυβερνά.



Και το χειρότερο απ’ όλα. Μια ομάδα επιχειρηματιών που στήριξε τον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνει κυβέρνηση ακόμη και σήμερα του κάνει πλάτες. Ακόμη και σήμερα που αυτό το καραβάνι με τα σκυλιά που ουρλιάζουν έχει εκθεμελιώσει ό,τι μπορεί να θυμίζει Ελλάδα αυτοί συνεχίζουν να στηρίζουν ένα κόμμα που είναι ανθελληνικό απ’ όλες τις απόψεις. Αυτή η οικονομική ελίτ που φαίνεται ότι θέλει να βγάλει περισσότερα σε μια διαλυμένη χώρα είναι τώρα πίσω από τις κουρτίνες και βλέπει την καταστροφή να πλησιάζει αλλά δεν κάνει τίποτε.

Ποιος σοβαρός πατριώτης επιχειρηματίας ή οποιοσδήποτε έλληνας πολίτης θα δεχόταν να βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει όσα κάνει και να μην αντιδρά; Μέχρι πότε αυτή η ανοχή είτε από φόβο είτε από ενοχή; Μέχρι πότε δηλαδή θα ασχολούμαστε με το παρελθόν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά η «κλειστή εγκληματική οργάνωση» με αρχηγό τον πρωθυπουργό διαλύουν τα πάντα;

Είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο θα αγριεύουν τα αριστερά σκυλιά που αλυχτάνε με την πρώτη ευκαιρία. Ο Πολάκης, ο Κυρίτσης, ο Μπαλτάς, ο Σκουρλέτης, ο Παππάς και όλοι εκείνοι που έχουν την εύνοια ή την ανοχή μιας επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ δεν ορρωδούν προ ουδενός. Αν δε φύγουν θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα όλοι μας. Κι εκείνοι που τους ψήφισαν και πάνω από το 80% του ελληνικού λαού που τους απέρριψε.



Αntinews.gr
loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου