ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

RIO 2016 Ανίκητος Μπολτ -Πήρε το χρυσό με 9.81 στα 100 μέτρα (video - ΒΙΝΤΕΟ)

Ενα ακόμη χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ο Γιουσέιν Μπολτ, τερματίζοντας πρώτος στην κούρσα των 100 μέτρων.


Ο Τζαμαϊκανός έγραψε τη δική του ιστορία στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Με χρόνο 9.81 κατέκτησε το 3ο χρυσό μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και έφτασε συνολικά τα επτά χρυσά από το 2008 στο Πεκίνο, γεγονός που τον μετέτρεψε στον κορυφαίο όλων των εποχών στην κούρσα των 100 μέτρων.



Αν και ο Μπολτ ξεκίνησε άσχημα, με τον Τζάστιν Γκάτλιν να τον αφήνει πίσω, ανέβηκε εντυπωσιακά στα τελευταία 50 μέτρα πανηγυρίζοντας τελικά με χαρακτηριστική άνεση την πρώτη θέση. Τρίτος ήταν ο Καναδός Αντρε Γκράσε με 9.91.


Ο Μπολτ έφτασε τα 7 χρυσά συνολικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως δεν σταματάει εκεί. Ακολουθούν τα 200 μέτρα και η σκυταλοδρομία των 4Χ100 με στόχο φυσικά να φτάσει τα 9 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια.

«Μπήκα στο γήπεδο και τα πόδια μου έτρεμαν» παραδέχθηκε με δόση ειλικρίνειας ο Μπολτ και συμπλήρωσε «Ηρέμησα μόνο όταν με χειροκρότησε ο κόσμος. Να κάνετε υπομονή, θα κατακτήσω ακόμη δύο μετάλλια. Κάποιος είπε ότι μπορώ να γίνω αθάνατος. Θα τα κατακτήσω και θα το πω και εγώ μετά. Θα είμαι αθάνατος».

Το ΒΙΝΤΕΟ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου