ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

« Έπαθα σοκ… Ο σύντροφόs μου, παντρεύτηκε άλλη και το έμαθα από το facebook”

Πες το στη Βέρα




Με λένε Μαριάννα, είμαι 41 ετών και θα
ήθελα να σου πω το πρόβλημα μου, γιατί νομίζω ότι θα τρελαθώ. Ζω στην Δυτική Ελλάδα και αυτό που δεν μπορώ ακόμα να χωνέψω είναι το εξής. Είχα σχέση 3 χρόνια με έναν τύπο, 49 ετών, μορφωμένο, καλλιεργημένο και με πολλά ενδιαφέροντα, διαζευγμένο με 3 παιδιά. Από την αρχή μέναμε μαζί στο σπίτι μου τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Μαζί στην δουλειά, με άκρα μυστικότητα όμως γιατί το ήθελε αυτός. Μαζί και τις περισσότερες ώρες της μέρας. Από την αρχή του ξεκαθάρισα ότι ήθελα σοβαρή σχέση και ένα παιδί. Ναι μου λέει, μέσα είμαι. Ερχόταν που λες σπίτι μου, ζητούσε να του μαγειρέψω μόνο κρέας και ότι εκλεκτότερο υπήρχε, χωρίς όμως να βάζει το χέρι στην τσέπη, ούτε για φαγητό ούτε για λογαριασμούς. Συνεχώς έλεγε ότι δεν του έφταναν τα λεφτά, ότι είχε δάνεια, έξοδα και άλλα πολλά. Να φανταστείς ότι ακόμα και τις βόλτες μας τις πηγαίναμε με το δικό μου αμάξι γιατί το δικό του πάντα κάτι θα είχε. Και τις βενζίνες φυσικά, πάλι εγώ τις πλήρωνα. Ο κύριος μάλιστα. ενώ είχα ηλιακό στο σπίτι μου. άνοιγε πάντα το θερμοσίφωνα με τις ώρες, για σιγουριά όπως έλεγε. Κάθε φορά που τσακωνόμασταν, σηκωνόταν και έφευγε για καμιά βδομάδα και μετά ξαναγύριζε. Ποτέ δεν είχαμε κάνει Χριστούγεννα ή Πάσχα μαζί. Πάντα ή θα τσακωνόμασταν και την κοπάναγε. Ούτε διακοπές πηγαίναμε μαζί, γιατί πότε δεν είχε λεφτά πότε είχε τα παιδιά του και άλλα τέτοια. Τον τελευταίο χρόνο δεν με άφηνε να ανέβω ούτε στο σπίτι του. Επίσης παρουσίαζε κάποια θέματα σχετικά με τον προστάτη του και όπως να πεις ούτε από σεξ ήμασταν τόσο καλά. Ώσπου πριν από λίγους μήνες βρήκα στο κινητό του ένα μήνυμα, από άλλη κυρία, την Ζωούλα. Τσακωθήκαμε, εγώ ενημέρωσα την Ζωούλα για την σχέση μας ,αυτός έφυγε αλλά ξαναγύρισε.



Το καλοκαίρι, λίγο πριν από τις διακοπές, τσακωθήκαμε πάλι και χωρίσαμε για 2 εβδομάδες. Μου στέλνει ένα μήνυμα να ξαναβρεθούμε αλλά δεν του απάντησα .Και την επόμενη μέρα βλέπω στο facebook την φωτογραφία του γάμου του με την Ζωούλα. Τρελάθηκα .Τον παίρνω αμέσως τηλέφωνο και δεν το σηκώνει. Του στέλνω μήνυμα να τσακιστεί να μου βάλει στην τράπεζα τα δανεικά και αγύριστα 2.000 ευρώ που μου χρωστούσε. Φοβήθηκε και μου τα έβαλε την επόμενη μέρα. Δεν νομίζω ότι θα το χωνέψω ποτέ. Έχουν περάσει 8 μήνες από τότε και πριν από μία εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε να μιλήσουμε. Η Ζωούλα από ότι έμαθα, έχει αρκετό χρήμα και οι θείοι της τον έχουν βάλει να δουλεύει επιπλέον και στην επιχείρηση τους για έξτρα εισόδημα. Βέρα τι να κάνω;

Απάντηση από τη Βέρα
Να κάνεις τον σταυρό σου που απαλλάχτηκες από έναν τέτοιο αλήτη. Κάτι τέτοιους σε άλλες εποχές και κοινωνίες τους ευνούχιζαν και τους σκότωναν .Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσεις το έν λόγω τομάρι και να καταπιείς αυτήν την προσβολή. Φαντάσου πόσο ελεεινός, μισογύνης και ουτιδανός είναι ένας τέτοιος τύπος .Και πόσο κακομοίρα απελπισμένη και ελεεινή είναι η Ζωούλα που τον παντρεύτηκε ενώ την ενημέρωσες χαρτί και καλαμάρι για τον παράλληλο δεσμό σας. Εγώ νομίζω ότι τον αγόρασε. Αυτός έτσι τσιγκούνης και γύφτουλας που ήταν όταν χώρισε από την γυναίκα του(γιατί χώρισε δεν μου λες) έψαχνε να πιάσει την καλή. Πιστεύω ότι του άρεσες και θα σε έπαιρνε, αν δεν σου παρουσιαζόταν η άλλη περίπτωση, η Ζωούλα, η οποία από την αρχή τον ψυχολόγησε σωστά και του πρόσφερε πιο πολλά από μπιφτέκια και αγάπη που του έδινες εσύ .Χρήμα εξασφάλιση και καριέρα. Να δεις που με αυτήν θα κάνει και παιδί, αν δεν είναι ήδη στα σκαριά γιατί είναι μέσα στην συμφωνία. Η άλλη πλήρωσε πολλά και θέλει όλο το πακέτο. Είσαι σίγουρη ότι είχε προστάτη ή μήπως έκαναν κάποιες θεραπείες εξωσωματικής; Τέλος πάντων κυκλοφορούν στην πιάτσα πολλά τέτοια ρεμάλια, αλλά νομίζω ότι με στοιχειώδη λογική, τους εντοπίζεις αμέσως. Τι σημαίνει δεν συμμετείχε στους λογαριασμούς; Τι θα πει δεν κάνατε ποτέ διακοπές μαζί ; 3 χρόνια δεν τον έψαξες ποτέ; Ή μήπως και εσύ ήξερες ότι ήτανε κεραμιδόγατος και έκανες υπομονή μήπως αλλάξει, αφού πάντα ξαναγύριζε πίσω σε σένα; Απορώ όμως, πώς πίστεψες ότι ένας άντρας με τόσο νταβατζιλίδικη στάση απέναντι σου θα ήθελε να σε παντρευτεί .Για ποιό λόγο; Αφού το κορόιδο τα δέχεται όλα και τα ακουμπάει όλα χωρίς αντάλλαγμα. Έχεις δει στα Κόκκινα Φανάρια την Κατερίνα Χέλμη που κυνηγάει αυτόν τον άθλιο, του τα ακουμπάει, την κερατώνει και κλαίει και οδύρεται ότι θα σκοτωθεί αν την παρατήσει; Σου άρεσε η κατάντια της; Ίσως πιστεύεις ότι σου μιλώ πολύ σκληρά, όμως φοβάμαι την τελευταία εξέλιξη σας. Για να έχει αυτός το θράσος να σε πάρει τηλέφωνο να βγείτε να μιλήσετε κάποια πόρτα θα υπάρχει ανοιχτή .Και ας πούμε ότι βγαίνετε. Τί θα σου πει; Σίγουρα οτι έκανε ένα μεγάλο λάθος, ότι παρασύρθηκε, ότι είναι εγκλωβισμένος με την γυναίκα του τώρα, αλλά δεν μπορεί φυσικά να χωρίσει και σιγά- σιγά θα αρχίσει να ξανάρχεται στο σπίτι σου για να τρώει τα ωραία σου μπιφτέκια 4 με 6 το απόγευμα κάθε Τρίτη και Πέμπτη που είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και θα πηγαίνει η γυναίκα του γυμναστήριο. Επειδή φοβάμαι ότι θα σε αποτρελάνει πιστεύω ότι θα πρέπει να αρχίσεις αμέσως να βλέπεις έναν ψυχολόγο. Και όσο για το ότι θέλεις παιδιά και γάμους και τέτοιες ιστορίες, με τις επιλογές που κάνεις, δύσκολα να σε πιστέψουμε. Πώς να στο πω είναι σα να πηγαίνεις στον ψαρά να αγοράσεις κρέας. Τί θα βγεις να πεις μετά; Καλέ αυτός μου πούλησε γαύρο ενώ του ζήτησα ψαρονέφρι.




ΒΕΡΑ
loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου