ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Την Τετάρτη ανοίγει τις πύλες η 32η εμποροβιοτεχνική έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης





Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στους δημοσιογράφους της περιοχής οι διοργανωτές της φετινής 32ης εμποροβιοτεχνικής έκθεσης στο

εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης το πρωί της Παρασκευής.
Τα εγκαίνια της φετινής έκθεσης που θα φιλοξενεί 120 εκθέτες στο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, θα εγκαινιάσει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Μάρκος Μπόλαρης, όπως δήλωσε ο Γ. Ευρενιάδης πρόεδρος του εκθεσιακού και τόνισε πως «περιμένουμε δύο ξένες αποστολές από την Ταιβάν και την Τουρκία».
Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Μ. Καλαϊτζόπουλος αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου «η περιφέρεια είναι δίπλα στις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες . Φέτος επιδιώξαμε να βοηθήσουμε επιδοτώντας παραγωγούς που δεν ανήκουν στο επιμελητήριο .Να ενημερώσουμε τους επιχειρηματίες για τα χρηματοδοτικά προγράμματα . Είδη υλοποιούμε την υπόσχεση που δώσαμε ως περιφέρεια σε όλες τις εκθεσιακές οργανώσεις που γίνονται να υπάρχουν υποδομές. »

Ο δήμαρχος Λ. Ιωαννίδης «κοινός στόχος όλων μας εάν θέλουμε να υπερβούμε την κρίση είναι η εξωστρέφεια που πρέπει να αναδείξουμε. Ένας καρπός αυτής της προσπάθειας είναι η συνεργασία μας με την Ταιβάν».
Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Κ. Κυριακίδης χαρακτήρισε ως δύσκολη την προσπάθεια διεξαγωγής της έκθεσης λόγω της οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε «Για αυτό και η προσπάθεια που καταβάλαμε φέτος σε συνεργασία με τη διοίκηση του εκθεσιακού και τους φορείς ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Ευελπιστούμε ότι το πάντρεμα επιχειρηματικού κόσμου και καταναλωτικού κοινού θα έχει θετικά αποτελέσματα ».
Η κ. Τασοπούλου αναφέρθηκε στο πως μέσα από την εβδομάδα κινητικότητας μπορούμε να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα «το σύνθημα της ευρωπαϊκής εβδομάδας είναι έξυπνη κινητικότητα ισχυρή οικονομία. Μέσα από αυτό θέλουμε να δείξουμε πως οι καινοτόμες ιδέες σε επίπεδο επιχειρηματικότητας συμβάλουν στην ενίσχυση τοπικής αγοράς ».
Η κ. Φτάκα «μέσα από την έκθεση προσπαθούμε να αναδείξουμε την πολυπολιτισμική κουζίνα της Κοζάνης. Την Κοζανίτικη, την ποντιακή, μικρά Ασίας και θρακιώτικη χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα της περιοχής επώνυμα ή μη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 23Σεπτέμβρη στις 19:00μέσα από την καρδιά της έκθεσης. Η γαστρονομία είναι ένα αναπτυξιακό εργαλείο που συνδέεται άμεσα τόσο με τον τουρισμό όσο και με την επιχειρηματικότητα».
Παρόν στην συνέντευξη ήταν ο επίτιμος πρόεδρος του εκθεσιακού Π. Αποστολίδης «αυτή τη στιγμή που η κρίση μαστίζει τη χώρα μας πρέπει να σταθούμε στις επιχειρήσεις της περιοχής και καλούμε τους πολίτες της πόλης να επισκεφτούν γι ακόμη μια φορά την έκθεση. Καλή επιτυχία».
Την τελευταία μέρα της έκθεσης η Τροχαία Κοζάνης θα μοιράζει ποδήλατα μετά από κλήρωση, στους μαθητές που θα συμμετέχουν στα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής.


Μερόπη Βαχτσεβάνου
loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου