ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Τάσος Πολιτίδης από την Πτολεμαΐδα: Σύμβουλος στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα με ειδικότητα... μάγειρα -

Νέος Καρανίκας αλλά στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή







Το καλύτερο γραφείο για να βολέψει ο πρωθυπουργός κόσμο αποδεικνύεται τελικά ότι είναι αυτό του
Στρατηγικού Σχεδιασμού της Κυβέρνησης, που βρίσκεται άλλωστε και υπό την άμεση εποπτεία του. 

Μετά τον διορισμό του πολυσυζητημένου Θεσσαλονικιού σερβιτόρου Κώστα Καρανίκα, ακόμα ένα κομματικό πρόσωπο προστίθεται τώρα στην εν λόγω υπηρεσία, που δηλώνει μεν στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ότι δεν είχε δουλειά εδώ και χρόνια, ωστόσο… εμφανίζεται να συνεργάζεται παράλληλα με εταιρεία catering στην Πτολεμαΐδα!


Ο λόγος για τον 56χρονο Αναστάσιο Πολιτίδη, που, σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως που εκδόθηκε στις 12 Αυγούστου, διορίστηκε στις 5 του τρέχοντος μηνός «στο Γραφείο του Προέδρου της πρώτης κατά σειρά δυνάμεως Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξιου Τσίπρα, στη Βουλή, σε υπάρχουσα κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης». Το δε μισθολογικό του κλιμάκιο είναι αυτό της 9ης θέσης, τουτέστιν ανήκει στην κατηγορία όσων έχουν προϋπηρεσία 16-18 ετών και ξεκινούν με βασικό μισθό της τάξης των 1.477 ευρώ.


Και βέβαια, επειδή θεωρείται σχεδόν αδύνατο να προσληφθείς σε μια τέτοια θέση, εάν δεν είσαι ενεργό μέλος του κυβερνώντος κόμματος, ο κ. Πολιτίδης θα πρέπει να επισημάνουμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια είναι συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ.




Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο νεοδιορισθείς μάς ενημέρωσε ότι ακόμη δεν γνωρίζει επακριβώς ποια θα είναι τα καθήκοντά του στη Βουλή, ωστόσο όταν τον ρωτήσαμε πού εργαζόταν μέχρι σήμερα τα πράγματα άρχισαν να μπερδεύονται. Και αυτό γιατί ο κ. Πολιτίδης υποστήριξε ότι δεν είχε δουλειά από το μακρινό 2009. Ωστόσο, εάν μπει κανείς στην ιστοσελίδα της εταιρείας catering υπό την επωνυμία «Gustozo», που εδρεύει στην Πτολεμαΐδα, θα δει το όνομά του να φιγουράρει ως υπευθύνου πελατών, έχοντας δίπλα και το προσωπικό του κινητό τηλέφωνο.

Ενώ αρχικά ο κ. Πολιτίδης μάς αρνήθηκε κάθε σχέση με το πρόσωπο που αναγράφεται στην ιστοσελίδα, ακολούθως, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, μας είπε ότι είναι ο ίδιος και απλώς… έχουν ξεχάσει να βγάλουν το όνομά του από όταν έληξε η συνεργασία τους. «Συνεργαζόμουν παλαιότερα και δεν με έχουν αφαιρέσει από τη σχετική λίστα», όπως μας είπε.
  • Πώς γίνεται, όμως, να δούλευε μέχρι το 2009 και να έχουν ξεχάσει να αφαιρέσουν το όνομά του από ένα site που δημιουργήθηκε το 2011;
Και τα ερωτήματα δεν σταματούν εκεί. Πώς γίνεται να επικοινωνούμε τηλεφωνικά με τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης παρασκευής και προμήθειας εδεσμάτων για παράθεση δεξιώσεων ζητώντας τον κ. Τάσο Πολιτίδη και να μας λένε ότι «Δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή, τρέχει για μια ανάθεση που έχουμε αναλάβει. Καλέστε τον από Δευτέρα», όταν υποτίθεται ότι δεν εργάζεται εκεί;
  • Πώς γίνεται, ακόμα, το ίδιο το κομματικό στέλεχος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter να αναφέρει ως ιδιότητά του ότι είναι «Υπεύθυνος πελατών και διαχείρισης ποιότητας της Gustozo Catering»;
  • Πώς είναι επίσης δυνατόν να έχει πάψει να συνεργάζεται τόσα χρόνια με την εταιρεία στην οποία ο αδελφός του, Χρήστος, είναι υπεύθυνος παραγωγής και να μην έχει φροντίσει ούτε αυτός να αφαιρέσουν το συγγενικό του πρόσωπο από τους συνεργάτες;
  • Πώς μπορεί ο κ. Πολιτίδης να αρνείται κάθε επαγγελματική ενασχόληση, αλλά ακόμη και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τον οποίο, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του, επισκέπτεται καθημερινά, να έχει ξεχάσει να αλλάξει τα επαγγελματικά του στοιχεία, που αναφέρουν ότι εργάζεται στην εταιρεία Gustozo Catering;
  • Πώς αιτιολογείται το γεγονός ότι, εάν ψάξει κάποιος σε πολύ γνωστή εταιρεία εύρεσης τηλεφωνικών αριθμών στο Διαδίκτυο, θα δει ότι δίπλα από την επωνυμία της επιχείρησης υπάρχει το δικό του και μόνο ονοματεπώνυμο ως υπευθύνου; Αν μη τι άλλο, δύσκολα γίνεται πιστευτό ότι κατόπιν όλων τούτων ο νέος συνεργάτης του κ. Αλέξη Τσίπρα ήταν χωρίς δουλειά εδώ και σχεδόν επτά χρόνια. 
Δηλώνει…αναλφάβητος
Στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γράφει με μια δόση ειρωνείας ότι είναι «αναλφάβητος», ο Τ. Πολιτίδης αναφέρεται, όπως είναι φυσικό, με τα καλύτερα λόγια στον πρωθυπουργό και τα επιτεύγματα της κυβέρνησης, έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, με τον οποίο άλλωστε φωτογραφίζεται κιόλας.

Στον αντίποδα, συχνά-πυκνά επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον αντιπρόεδρο της «γαλάζιας» παράταξης, Αδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο χαρακτηρίζει «ηλίθιο».



Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης είναι αυτός που φέτος τον Απρίλιο παρακινούσε τους πολίτες μέσω του Facebook να απαιτήσουν τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων των δημοσιογράφων που βρισκόταν σε εξέλιξη εκείνο τον καιρό, για να ηρεμήσει το... νευρικό μας σύστημα και να επικρατήσει γαλήνη και ηρεμία σε όλους.

Οπως έγραφε σχετικά: «Εάν αυτές τις ημέρες νιώσατε ηρεμία και γαλήνη, εάν ισορρόπησε το νευρικό σας σύστημα, εάν ερωτευτήκατε λίγο παραπάνω, εάν αγαπήσατε τους άλλους γύρω σας και νιώσατε να σας πλημμυρίζουν αισιόδοξες σκέψεις, εάν, λέω εάν, δεν θέλετε να τα χάσετε όλα αυτά, απαιτήστε να συνεχίσει η απεργία στα ΜΜΕ».

Του Παναγιώτη Αντωνίου - Εφημερίδα Παραπολιτικά

loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου