ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Τηλεοπτικές άδειες: Συναντήσεις καναλαρχών για νέες «συμμαχίες»




Κόντρες, αντιδράσεις νικητών και ηττημένων, επαφές των στρατοπέδων και
κυβερνητικά στελέχη να πυροδοτούν νέες μάχες. Μία εβδομάδα, σχεδόν, μετά το αποτέλεσμα της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών και το παιχνίδι συνεχίζεται ακάθεκτο με τους τέσσερις καναλάρχες και τα επιτελεία τους να παίζουν με κρυφά χαρτιά και συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών.

Μέλος της οικογένειας Καλογρίτσα που αναμένεται, εντός των επόμενων ωρών, να συναντηθεί με τον ιδιοκτήτη του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, βάζοντας στην άκρη τις διαφωνίες τους αλλά και τη σφοδρή επίθεση που είχε ασκήσει ο Alpha στο πρόσωπό του τις ημέρες του διαγωνισμού. Στόχος τους είναι η δημιουργία ενός νέου καναλιού, έτοιμου να εκπέμψει πολύ νωρίτερα από τις ενενήντα ημέρες που προβλέπεται από τις σχετικές διαδικασίες. Ο κ. Καλογρίτσας, μάλιστα, έχει κάνει μια διερευνητική επαφή και με τον Φίλιππο Βρυώνη, τον ιδιοκτήτη του Epsilon, με συνδετικό κρίκο τον Νίκο Ευαγγελάτο, δημοσιογράφο του καναλιού και κουμπάρο του πρώτου.

Εντονη κινητικότητα υπάρχει και στην πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, που φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής του νέου σκηνικού. Παρά τη δικαστική του διαμάχη για θέματα της ομάδας, ο ίδιος έχει στρέψει την προσοχή του στο δυναμικό του νέου του σταθμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες επαφές με δημοσιογράφους του Mega και του Star έχουν ήδη γίνει, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η χθεσινή δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου με την οποία επιβεβαίωσε ότι και ο ίδιος μένει χωρίς τηλεοπτική στέγη και μελετά τις επόμενες κινήσεις του.

Κατερίνα Θεοδωροπούλου στο eleftherostypos.gr
loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου