ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Μάθετε ποια εκπομπή του ANT1 κόβεται!





Μπορεί οι τηλεθεάσεις του
The 2night show να μοιράζουν χαμόγελα στους υπευθύνους του ANT1, όμως, το ίδιο δεν ισχύει και για την απογευματινή εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», η οποία σημειώνει πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Παρά το γεγονός ότι στον ANT1 είχαν αποφασίσει να πέσουν οι τίτλοι τέλους πριν από το τέλος της χρονιάς, ήλπιζαν ότι μπορεί τα νούμερα τηλεθέασης να σημειώσουν άνοδο, ώστε να έδιναν πράσινο φως για περισσότερες εκπομπές.


Για αυτό, άλλωστε, έγινε και το πείραμα να βγει η εκπομπή εκτός πλατό. Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, όμως, οπότε η απόφαση για κόψιμο της εκπομπής στα τέλη του χρόνου είναι οριστική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τηλεθέαση της εκπομπής την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, η οποία ήταν 11,2% τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό, ενώ την ίδια ώρα το «Deal» του ALPHA σημείωνε 21,1% και 21,7%, αντίστοιχα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμα και η σειρά «9 μήνες» του STAR κι η επανάληψη της σειράς «Εραστής δυτικών προαστίων» του MEGA σημείωναν μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης από την εκπομπή του ANT1.

womenonly.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου