ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Θα εκπέμψει με μαύρο το νέο κανάλι του Μαρινάκη;





Αίσθηση στο χώρο της τηλεοπτικής αγοράς προκαλεί  δημοσίευμα της εφημερίδας
«Παραπολιτικά», το οποίο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και της εταιρίας Alter Ego, να ξεκινήσει να εκπέμπει με μαύρο.



Ο λόγος; Σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει να κάνει με τις ενστάσεις της εταιρίας, για την έγκριση της διαδικασίας απόκτησης άδειας από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου και του Ιβάν Σαββίδη και της απόρριψης των σχετικών ενστάσεων που είχαν υποβληθεί, από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Η πλευρά Μαρινάκη θεωρεί πως Αλαφούζος και Σαββίδης παραβίασαν τις διατάξεις της νομοθεσίας, σε σχέση με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό και γι' αυτό το δημοσίευμα αναφέρει πως ως μέτρο αντίδρασης και αποδοκιμασίας των αποφάσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, υπάρχει σκέψη στο ξεκίνημα της εκπομπής του, ο νέος τηλεοπτικός σταθμός που στήνεται ήδη και μάλιστα με γοργά βήματα, να παίζει... μαύρο.

Μένει να διαπιστωθεί αν το δημοσίευμα θα επιβεβαιωθεί και αυτό είναι κάτι που θα το γνωρίζουμε στις αρχές του νέου έτους, καθώς ο στόχος της ηγεσίας της Alter Ego, είναι το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, να είναι στον αέρα το αργότερο την 1η Γενάρη 2017.




E-Daily.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου