ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

H Fiat στηρίζει το ίνδαλμα του ιταλικού αθλητισμού Tony Cairoli





Η χορηγία συνεχίζεται έως το 2018...

Η Fiat Professional γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες, μαζί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Motocross Tony Cairoli ανήμερα των γενεθλίων του, ανακοινώνοντας ότι η χορηγία της θα συνεχιστεί έως το 2018. Ο Σικελός οδηγός θα είναι παρών στην έκθεση του Ανόβερο στις 28 Σεπτεμβρίου για όλους τους φίλους του που θέλουν να τον γνωρίσουν από κοντά.
Αυτή η αναγνωρισμένου κύρους συνεργασία βασίζεται σε κοινές αξίες όπως το πάθος, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός.
FIAT1
Ο Tony Cairoli, το ίνδαλμα του ιταλικού αθλητισμού, δήλωσε: «Είμαι Ιταλός και η Fiat αντιπροσωπεύει την Ιταλική υπεροχή στον κόσμο της εργασίας και των επαγγελματικών μεταφορών. Τα αυτοκίνητά της έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα τον σύγχρονο σχεδιασμό, την στιβαρότητα και την εργονομία. Αυτά τα στοιχεία συνάδουν απόλυτα με τις απαιτήσεις των ανθρώπων που εργάζονται, μεταφέρουν αντικείμενα ή μετακινούνται συνεχώς. Και εμείς στο Motocross ταξιδεύουμε κατά της διάρκεια της σαιζόν στις πίστες όλου του κόσμου, συχνά σε ακραίες συνθήκες. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπώ μια μάρκα σαν τη Fiat , και θα οδηγώ καθημερινά το νέο μου Fullback για να πηγαίνω για προπόνηση με τη μηχανή μου σε διάφορες πίστες».


Η Fiat Professional είναι Επίσημος Συνεργάτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Motocross MXGP 2016 και Χορηγός Τίτλου στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στη Μεγάλη Βρετανία. Σε αυτό το πρωτάθλημα ο Cairoli έχει στεφθεί οχτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 647 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, παρά το δύσκολο ξεκίνημα λόγω τραυματισμού στην αρχή της χρονιάς.


FIAT3
Η Fiat Professional ήταν πριν από λίγες ημέρες Χορηγός Παρουσίασής του αγώνα «Motorcross of Nations 2016», όπου ο Tony Cairoli οδήγησε την Ιταλική ομάδα στην πίστα της Maggiora (Novara).  Μερικά Fullback ήταν τα αστέρια της εκδήλωσης του «Motorcross Nation 2016» για το κοινό. Αποτελούσαν τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τις αγωνιστικές ομάδες στο Skybox, το σημείο όπου απηύθυναν τον επίσημο χαιρετισμό τους στο κοινό. Παράλληλα, τα Fullback χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης των νικητών των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων MX2 και MXGP, ενώ την περασμένη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν στην παρέλαση του αμερικανικού Dream Team.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου