ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Ιστοσελίδες που βρίζουν τον Τραμπ ανήκουν... στον ίδιο






Το ίδιο συμβαίνει και για τα no2trump.com, trumpmustgo.com και δεκάδες
άλλες διευθύνσεις στο διαδίκτυο που παρουσιάζονται σαν να κατακρίνουν σφοδρά τον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντά του ή τις πολιτικές του προσδοκίες...


Μπορεί η λογική να λέει ότι οι διαχειριστές του ιστότοπου donaldtrumpsucks.com μισούν τον Ντόναλντ Τραμπ, όμως η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο site ανήκει στον ίδιο τον μεγιστάνα!

Το ίδιο συμβαίνει και για τα no2trump.com, trumpmustgo.com και δεκάδες άλλες διευθύνσεις στο διαδίκτυο που παρουσιάζονται σαν να κατακρίνουν σφοδρά τον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντά του ή τις πολιτικές του προσδοκίες.

Ο Τραμπ διαθέτει τα προσβλητικά αυτά domains, για να βεβαιωθεί ότι οι επικριτές και οι αντίπαλοί του δεν... μπορούν να τα έχουν.
Αυτός και η εταιρεία του, Trump Organization, είναι κάτοχοι τουλάχιστον 3.600 διευθύνσεων στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών DomainIQ. 

Το μεγαλύτερο ποσοστό από αυτές έχουν ονόματα των ακινήτων του, των προϊόντων του και των παιδιών του. Υπάρχουν 274 διευθύνσεις που αναφέρονται αποκλειστικά στην μεγάλη κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα.
Υπάρχουν και αυτά που φαίνονται ότι ταιριάζουν καλύτερα στους αντιπάλους του - οκτώ ονόματα τομέα που τελειώνουν σε "scheme" (σκευωρία), "fraud" (απάτη) και "sucks".

Είναι συνηθισμένο για τις επιχειρήσεις και τις γνωστές προσωπικότητες να κατοχυρώνουν και να διατηρούν διαδικτυακές διευθύνσεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τις χλευάσουν ή να τις επιτεθούν.

Μαζί με την εταιρεία του, ο Τραμπ κατέχει μερικές εκατοντάδες διευθύνσεις παραπάνω από την μεγάλη αμερικανική αλυσίδα καταστημάτων Target ή τη βιομηχανία αυτοκινήτων General Motors.
Η προεκλογική οργάνωση της Χίλαρι Κλίντον, υποψήφιας των δημοκρατικών, κατέχει 70 διευθύνσεις, σύμφωνα με την DomainIQ, καμία ωστόσο δεν φαίνεται να κάνει χρήση των υβριστικών ονομάτων που έχει καταχωρήσει ο Τραμπ. Το οικογενειακό της ίδρυμα κατέχει 214 διευθύνσεις, μεταξύ των και τέσσερις που καταλήγουν σε .xxx.

«Ο κύριος Τραμπ έχει χτίσει ένα παγκόσμια αναγνωρίσιμο, ιδιαίτερα επιτυχημένο όνομα (brand) και είναι φυσικό ότι θέλει να προστατέψει το όνομά του και το προϊόν του με όλους τους πιθανούς τρόπους», δήλωσε σε ηλεκτρονικό μήνυμά της τη Δευτέρα η Χόουπ Χικς, εκπρόσωπος του προεκλογικού γραφείου του Τραμπ.

Η καταχώρηση των διαδικτυακών διευθύνσεων απαιτεί λίγα μόλις δολάρια.  Μετά από την καταχώρηση, μπορείς να τις πουλήσεις σε όποιον προσφέρει την καλύτερη τιμή - εκτός αν κάποιος επέμβει και ισχυριστεί με επιτυχία ότι το όνομα του χώρου αφορά ένα εμπορικό σήμα. 

Με αυτόν τον τρόπο ο Τραμπ κατάφερε να "καπαρώσει" όσες διευθύνσεις αφορούσαν εκείνον και το όνομά του που είχαν καταχωρήσει άλλα άτομα πριν από αυτόν. 


skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου