Ο στολισμός του τραπεζιού ιδιαίτερα την
εορταστική περίοδο είναι ταυτόχρονα η πιο δημιουργική στιγμή της νοικοκυράς, αλλά παράλληλα ένας μικρός μπελάς, αφού γίνεται το επίκεντρο των καλεσμένων σας.
Μενού με γκουρμέ γεύσεις, καλό κρασί και σαμπάνια, ακριβά σερβίτσια, στολίδια, γιορτινά τραπεζομάντιλα δημιουργούν τη συνταγή της επιτυχίας και της απόλαυσης, αλλά υπάρχει κάτι ακόμα το οποίο μπορεί να κάνει τη διαφορά και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος.
Ο λόγος για τις πετσέτες στα πιάτα των καλεσμένων και μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε μορφή θέλετε αρκεί να διπλωθούν με τον κατάλληλο τρόπο!
Όμορφες, εντυπωσιακές και πρωτότυπες, εμείς σας παρουσιάζουμε μέσα από ένα βίντεο τα βήματα για να γίνουν μικρά δεντράκια, τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε προαιρετικά με μικρές λεπτομέρειες, όπως κορδέλες ή φιογκάκια.
bovary.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου