ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Υπέροχοι άνθρωποι: Έλληνας υδραυλικός που βοηθάει ανάπηρα σκυλιά να περπατήσουν ξανά!


Ο Βασίλης Τζιγκούρας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος! Το επάγγελμα του είναι υδραυλικός όμως έχει αφιερωθεί σε κάτι απίστευτα όμορφο καθώς με δικά του έξοδα φτιάχνει αμαξίδια για σκυλιά που είναι ανάπηρα γλυτώνοντας τα έτσι από τα βάσανα ή την ευθανασία!

Καθώς τα προσθετικά πόδια και εξαρτήματα για ζώα είναι απαγορευτικά ακριβά για τους περισσότερους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, ο Βασίλης χρησιμοποιεί τα εργαλεία της δουλειάς του, ρουλεμάν, σωλήνες, ιμάντες για να κατασκευάσει ειδικά καροτσάκια για σκυλάκια.
Μάλιστα, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του, φρόντισε να συμβουλευτεί και κτηνίατρο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι δεν θα δημιουργήσει περαιτέρω ορθοπεδικό πρόβλημα στα σκυλάκια, ενώ συνεργάζεται και με ειδική εκπαιδεύτρια, που τα βοηθάει να μάθουν να περπατάνε με την κατασκευή. Το κόστος κυμαίνεται από 70 έως 200 ευρώ ανάλογα την περίπτωση. Αν τα χρήματα που χρειάζονται είναι πολλά, διενεργεί έρανο μέσω facebook για να τα μαζέψει, ενώ στους ιδιοκτήτες που μπορούν να πληρώσουν, εμπλουτίζει την κατασκευή με ρόδες ποδηλάτου και ειδικούς ελαστικούς ιμάντες για απόλυτη άνεση του σκύλου.

Ο υδραυλικός που βοηθάει ανάπηρα σκυλιά! (photos) | onsports.gr


instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου