Ο Ferrero, ο δημιουργός της nutella, αναγκάζεται να απαντήσει πως το φοινικέλαιο που
χρησιμοποιείται στα αλείμματα φουντουκιού και σοκολάτας δεν είναι καρκινογόνο, καθώς η Ευρωπαϊκή Αρχή Προτύπων Τροφίμων ανακοίνωσε πως το λάδι που χρησιμοποιείται πιθανόν να είναι καρκινογόνο και η μέτρια κατανάλωση να αποτελεί κίνδυνο για τα παιδιά.Ο Ferrero, ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να αποσύρει το λάδι καθώς είναι αυτό που δίνει γεύση και πρόκειται για θέμα ποιότητας και όχι κόστους και τόνισε πως η ασφάλεια των καταναλωτών τους αποτελεί προτεραιότητα για αυτούς.
Δυστυχώς ή ευτυχώς πολλές αλυσίδες καταστημάτων ανακοίνωσα πως θα αποσύρουν στο μέλλον τα εμπορεύματα τους αν υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία.
instabam.gr
loading...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου