ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Συγκλονιστική ιστορία: Πήγαινε βόλτα στο πάρκο τη νεκρή κόρη της για 16 ημέρες




Μια συγκλονιστική ιστορία από την Βρετανία κάνει
το γύρω του διαδικτύου και προκαλεί διάφορα σχόλια από τους χρήστες του ίντερνετ.
Μια μητέρα που πέρασε περισσότερες από 2 εβδομάδες πηγαίνοντας… βόλτα τη νεκρή κόρη της εξιστόρησε τα όσα έζησαν εκείνη και ο σύζυγός της όλο αυτό το διάστημα.
Η Μπρέιβ Σζακακς και ο άντρας της, Αττίλας, τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια προγεννητικού ελέγχου στην εγκυμοσύνη της Μπρέιβ, έμαθα πως η κόρη του έπασχε από μια χρωμοτοσωματική ανωμαλία.
Όταν η μικρή γεννήθηκε τον Δεκέμβριο οι γιατροί στο νοσοκομείο του Λιντς βρήκαν πως δεν είχε πλήρως αναπτυχθεί ο εγκέφαλος του μωρού, καθώς και οι αεραγωγοί του, με αποτέλεσμα να μην δίνουν πολλές πιθανότητες να ζήσει για πολλές μέρες.
Ωστόσο, ενάντια σε όλες τις προβλέψεις η μικρή Έβλιν έζησε για 4 εβδομάδες στην εντατική του νοσοκομείου. Ηταν τότε που οι γιατροί του νοσοκομείου πρότειναν στους γονείς να την μεταφέρουν σε άσυλο ανιάτων ώστε να «φύγει» ήρεμα από τη ζωή.
«Στην αρχή αρνηθήκαμε, αλλά μετά από λίγες μέρες καταλάβαμε πως ήταν καλύτερο για την Έβλιν, την μεταφέραμε εκεί και μετά από λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή χωρίς να είναι συνδεδεμένη με μηχανήματα υποστήριξης. Δεν την είδα ποτέ ξανά τόσο χαλαρή» δήλωσε στην Daily Mirror η μητέρα της μικρούλας.
Ωστόσο, στο ζευγάρι δόθηκε η δυνατότητα να μπορούν για τις επόμενες 16 μέρες που ακολούθησαν από τον θάνατο της κόρης του, να παίρνουν την σορό της για κάποιες ώρες και να την πηγαίνουν στο πάρκο ή ακόμα και στο σπίτι, και να περνάνε χρόνο μαζί της.
«Είναι λίγες οι φορές που γονείς που βρίσκονται στην θέση μας περνούν τόσο χρόνο με τα παιδιά τους όταν «φύγουν» από τη ζωή. Ήταν ένας τρόπος να μας βοηθήσει στο πένθος μας όλο αυτό. Μπορέσαμε να την πάμε βόλτα στο πάρκο, να την πάμε σπίτι… να κάνουμε όλα όσα είχαμε ονειρευτεί πως θα κάναμε μαζί της», είπε συγκηνιμένη η Μπρέιβ.

instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου