ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε τις 6 ελληνικές ράτσες σκυλιών που πιθανότατα δεν γνωρίζατε καν!




Σίγουρα έχεις ακούσει για κάποιες από τις ελληνικές ράτσες σκύλων όμως μάλλον δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν έξι από αυτές. Μπορεί να τα έχεις δει στην εξοχή αλλά να μην έχεις συνδυάσει το όνομα με τη ράτσα ή μπορεί να ξέρεις τη ράτσα αλλά να μην έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι είναι καθαρά ελληνική όπως το υπέροχο κοκόνι.

Γνώρισε τες λοιπόν εδώ!

Ελληνικός Ποιμενικός: πρόκειται για ένα ατρόμητο σκύλο, με άρτια σωματική διάπλαση και ελάχιστες απαιτήσεις. Είναι η καλύτερη προστασία για τα κοπάδια των αιγοπροβάτων. Ο Ελληνικός Ποιμενικός συναντάται για πρώτη φορά στην αρχαιότητα ως Ποιμενικός Μολοσσός.


Ελληνικός Ιχνηλάτης: πρόκειται για έναν ακούραστο δρομέα με λεπτή όσφρηση, μεγάλη αντοχή και προσαρμοστικότητα. Ένας σκύλος μεσαίου μέγεθος που φτάνει μέχρι και τα 55 εκατοστά ύψος και κοντό τρίχωμα στο χρώμα του κόκκινου της φωτιάς.

Κρητικός Λαγωνικός/Ινχηλάτης: εντοπίζεται σε αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας 5000 χρόνων σε έργα τέχνης που προηγούνται και του μινωικού πολιτισμού. Νευρώδης, αθλητικός και ταχύς ο κρητικός λαγωνικός συνηθίζει να κυνηγά λαγούς και αγριοκούνελα χάρη στην οξύτατη όραση και όσφρηση του. Ανθεκτικός και αποτελεσματικός σε όλα τα εδάφη και ιδιαίτερα τα βραχώδη και δύσβατα όπου αναδεικνύονται οι ικανότητές του στην αναρρίχηση. Επιπλέον είναι εναργής, ευφυής, ευγενής, ήπιος, συντροφικός και καλότροπος στο σπίτι.

Κοκόνι: επίσης εντοπίζεται σε σε αγγεία, αγάλματα, ειδώλια και νομίσματα που έρχονται από την αρχαιότητα, είναι ένας μικρόσωμος σκύλος με κορμό μακρύτερο από ότι το ύψος του, τρίχωμα κοντό στο πρόσωπο, χαρούμενο, εύστροφος και ιδανικός για παιδιά.

Λευκό Ελληνικό Τσοπανόσκυλο: η αριστοκρατική του εμφάνιση μπορεί να σας ξεγελάσει, είναι όμως άριστος φύλακας για κοπάδια. Είναι φιλικός και ελαφρύς, ευλύγιστος και γρήγορος.

Μολοσσός Ηπείρου: με προφανή την καταγωγή του από την Ήπειρο είναι και αυτός προορισμένος για να φυλάει τα μεγάλα κοπάδια, δυνατός, έξυπνος, πιστός, αφοσιωμένος και δεμένος με το κοπάδι και τον κύριό του, φιλικός στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του και ικανός όταν χρειαστεί να προστατέψει το κοπάδι ή την ιδιοκτησία που φυλάει.


instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου