ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών αποκαλύπτει τον καταστροφικό λόγο που τον έκανε να παραιτηθεί…!






Ο Christopher Zeischegg με καλλιτεχνικό όνομα Danny Wylde ήταν πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών, με συμμετοχή σε πάνω από 600 σκηνές και μηνιαίο εισόδημα 4000 δολάρια αναγκάστηκε να αποσυρθεί για ένα πολύ σοβαρό λόγο και μας τον αποκαλύπτει…!


Το στίγμα και η αρνητική αντιμετώπιση της οικογένειας του κυρίως για τη συμμετοχή όχι τόσο σε straight αλλά σε gay porn δεν ήταν αρκετός λόγος για να τα παρατήσει. Όμως ο φόβος ότι μπορεί να χάσει το μόριο του ήταν αρκετός. Η εξάρτηση από τα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία τον έστειλαν τρεις φορές στο νοσοκομείο με παρατεταμένη στύση. Οι γιατροί του είπαν πως αν συνέχιζε τα φάρμακα θα προκαλούσε μόνιμη βλάβη όπως ανικανότητα.

Την επόμενη μέρα παραιτήθηκε και όπως λέει δεν ήταν εθισμένος στα φάρμακα αλλά το συνεχές άγχος για καλή απόδοση τον οδήγησαν σε αυτά.

Σήμερα στα 31 του ομολογεί πως μόνο αφού παράτησε την βιομηχανία των ερωτικών ταινιών άρχισε να νιώθε άνετα με το σώμα του και την σεξουαλικότητα του! Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πως ένας τέτοιος πρωταγωνιστής θα είχε θέματα αυτοπεποίθησης σε αυτόν τον τομέα!

instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου