ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Τάκης Σιόβας :Μην περιμένουμε κανέναν να μας σώσει..







Μετα την αποκαρδιωτικη εικονα του Δημ.Συμβουλιου,
που δεν κατεστη δυνατον να λαβει αποφαση επι σημαντικου θεματος,αντι [αλλου] σχολιασμου,παραθετω παλι το συμπερασμα που προεκυψε απο την παρουσια του θεματος Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ οπου εμεις οι πολιτες η κοινωνια δηλ. ..αλλα περιμενουμε,εκτος απο απουσιες.
Ας φροντισουμε οι λειτουργιες του Δημ.Συμβ.να εχουν συστολικη δυναμικη με αποτελεσμα διασταλτικο και οχι διασταλτικη[διαλυτικη] δυναμικη με αποτελεσμα συστολικο,Δεν γινεται.Εχουμε υποχρεωση να μην ειμαστε μονον θεατες.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


Μην περιμένουμε κανέναν να μας σώσει, αν εμείς δεν φροντίσουμε για την σωτηρία μας. Και αυτό μεταφράζεται στο ότι έχουμε υποχρέωση, είναι αναγκαίο, να πορευτούμε όλοι μαζί, με το ανώτατο όργανο των αποφάσεων κλπ., που είναι ο Δήμος μας, δηλ. ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο (Δημοτικοί Σύμβουλοι), έτσι ώστε το όργανο αυτό, να αποκτήσει την δυναμική εκείνη, που να ασκεί επιθετική και απαιτητική πολιτική (αποκλειστικώς επί τοπικών δίκαιων αιτημάτων) και μαζί με τον Βουλευτή και τον Αντιπεριφερειάρχη και με την βαρύνουσα παρουσία του Μητροπολίτου μας, να συγκροτήσουμε εκείνη την ομάδα εργασίας, που θα καθορίζει τον τρόπο και τον χρόνο της όποιας δημιουργικής δραστηριότητος.
«Οἱ καιροί οὐ μενετοί» (οι ευκαιρίες δεν περιμένουν)

Takis Siovas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου