ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Άτυχη χελώνα που παραλίγο να χάσει τη ζωή της, βρέθηκε με χιλιάδες νομίσματα στο στομάχι της!






Ο Bank, όπως ονομάστηκε μετέπειτα, είναι μια άτυχη χελώνα που παραλίγο να χάσει τη ζωή της εξαιτίας μερικών δεκάδων νομισμάτων. Η χελώνα βρέθηκε πριν λίγο καιρό, σε άθλια κατάσταση, σχεδόν δεν ανέπνεε ενώ το καβούκι της ήταν σπασμένο και μολυσμένο.

Οι κτηνίατροι νόμιζαν πως θα υπέφερε από κάποιον όγκο, όμως έκαναν λάθος. Με μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν έπειτα από ακτινογραφίας βρήκαν έναν τεράστιο μεταλλικό όγκο στο στομάχι της.

Από τι φαίνεται η εικοσιπεντάχρονη χελώνα για χρόνια κατάπινε νομίσματα τα οποία πετούσαν στη λίμνη που ζούσε, και είχε πλέον εγκαταλειφθεί, για καλή τύχη! Συνολικά βρήκαν 2000 ταϊλανδικά μπατ (νομίσματα) στο στομάχι της. Η λίμνη βρίσκεται στην επαρχία Chonburi της Ταϊλάνδης.

Ο όγκος που είχε δημιουργηθεί ήταν τόσο βαρύς που την δυσκόλευε να κινηθεί και να φάει και της προκαλούσε αφόρητο πόνο. Η χελώνα θα χειρουργηθεί σε μερικές εβδομάδες, όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση της, προκειμένου να αφαιρεθεί ο όγκος και με την ελπίδα όλα να πάνε καλά.

Ο καθηγητής Nantarika από το πανεπιστήμιο Chulalongkorn προειδοποιεί πως οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να πετούν νομίσματα σε μέρη που ζουν ζώα γιατί αυτά μπερδεύονται και τα τρώνε, κάτι που μπορεί και να τα σκοτώσει.













instabam.gr

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου