ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Τραγικό! Εργάτης έχωσε χέλι... γιατί νόμιζε ότι θα σταματήσει την δυσκοιλιότητα!



Ένας άντρας από την Κίνα αποφάσισε να στραφεί προς την παραδοσιακή «ιατρική» προκειμένου να βρει ανακούφιση στο πρόβλημα δυσκοιλιότητας που τον ταλαιπωρούσε, το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να πάει κατευθείαν στα επείγοντα.

Ο 49χρονος Liu που είχε ήδη επισκεφτεί το νοσοκομείο για το πρόβλημα του, αρνήθηκε τις συστάσεις των γιατρών να παραμείνει στο νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του και ακολούθησε μια αρχαία μέθοδο που περιλαμβάνει την τοποθέτηση χελιού στο έντερο- από την έξοδό του, προφανώς- για να «καθαρίσει» τα εμπόδια.






Το χέλι όμως του προκάλεσε άλλα μεγάλα προβλήματα και έντονους πόνους στην κοιλιά κι έτσι ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Guangzhou Dongren. Εμβρόντητοι οι γιατροί εκεί βρήκαν το χέλι, που ανεβαίνοντας είχε φτάσει στο στομάχι του 49χρονου (!), μαζί με περιττώματα και απομεινάρια φαγητού!



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, οι γιατροί εντόπισαν το χέλι στα σπλάχνα του ασθενή! Το χέλι είχε μήκος μισού μέτρου και ζύγιζε περίπου 250 γραμμάρια. Το κεφάλι του είχε πλάτος τρία με πέντε εκατοστά, προκαλώντας ερωτήματα για το πώς ο άνδρας μπόρεσε να το τοποθετήσει, μέσω του πρωκτού, στο έντερο του.
instabam.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου