ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Έκανε διάρρηξη στο Αυτοκίνητό της αλλά του έπεσε το Κινητό, χωρίς να το Καταλάβει. Όταν αυτή το βρήκε..






Μόλις ανακάλυψε ότι κάποιος είχε διαρρήξει το αυτοκίνητο τους, η Eliza Webb αποφάσισε να αφήσει την αστυνομία απ’έξω. Αντιθέτως, έβαλε μπροστά το βαρύ πυροβολικό. Πήρε τηλέφωνο την μητέρα του διαρρήκτη. Ακριβώς. Ο άνθρωπος που διέρρηξε το αυτοκίνητο της Webb και πήρε μερικά από τα προσωπικά της αντικείμενα, ξέχασε το κινητό του στην θέση του οδηγού.




Κάνοντας μια μικρή έρευνα, η Webb ανακάλυψε το τηλέφωνο της μητέρας του. Την πήρε τηλέφωνο και της εξήγησε τι είχε συμβεί.



Μπορεί να σας ακούγεται αστεία σαν ιστορία, αλλά αυτό που ακολουθεί θα σας συγκινήσει. Η Webb δουλεύει με έφηβους και ξέρει ότι τείνουν να παίρνουν βιαστικές και απερίσκεπτες αποφάσεις.

Πιστεύοντας ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, προσπάθησε να βρει έναν αποτελεσματικό τρόπο ώστε να καταλάβει ο νεαρός ότι είχε κάνει κάτι κακό, χωρίς να μπλέξει την αστυνομία. Πριν καν πάει να του μιλήσει, οι ενοχές είχαν ήδη γεννηθεί μέσα του.





«Απάντησε με ύφος ηττημένου. Φαινόταν σαν να είχε κλάψει», είπε η Webb. Φαίνεται ότι ο έφηβος και η παρέα του είχαν κλέψει και άλλα αυτοκίνητα εκείνο το βράδυ, γύρω στα 10 συγκεκριμένα.

Οι περισσότεροι θα καλούσαν την αστυνομία, αλλά η Webb συνέχισε να αναζητά εναλλακτικές ώστε να αντιμετωπίσει τα αγόρια. Ήξερε ότι θα μπορούσε να βρει έναν τρόπο να αποδοθεί δικαιοσύνη και παράλληλα τα αγόρια να καταλάβουν την βαρύτητα των αποφάσεών τους.






Μετά από μια μεγάλη συζήτηση με τον έφηβο και την μητέρα του, οι τρεις τους βρήκαν ένα σχέδιο ώστε να συγκεντρώσουν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα και να πάνε από σπίτι σε σπίτι για να τα επιστρέψουν. Αυτό ακριβώς έκαναν τα αγόρια. Πήγαν από σπίτι σε σπίτι επιστρέφοντας τα αντικείμενα, απολογούμενοι και ζητώντας συγχώρεση από κάθε θύμα.

Χρειάζεται ωριμότητα για να σκεφτεί κανείς τον άλλο, όταν ο ίδιος είναι θύμα. Ευτυχώς για τα αγόρια, η Webb έκανε ακριβώς αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα τους γίνει μάθημα!

instabam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου