ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Σε απάτησε με τον κολλητό σου! Πως να το καταλάβεις και τι να κάνεις;



Καμιά φορά συμβαίνουν στην ζωή μας πράγματα που δεν το περιμέναμε ποτέ και δεν θέλαμε καν να το σκεφτούμε, όπως είναι και η απιστία.

Αν λοιπόν σου συνέβει αυτό και η κοπέλα σου, σε απάτησε με τον κολλητό σου, αρχικά προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος. Γιατί εδώ επηρεάζεται τόσο η σχέση σου με την κοπέλα σου, όσο και η σχέση σου με τον κολλητό σου.


Πώς θα καταλάβεις ότι σε απάτησε με τον κολλητό σου


Σημάδια ότι σε απατάει






Αν έχει αλλάξει η συμπεριφορά της απέναντί σου και λείπει πολλές ώρες στην δουλειά ή προσέχει πιο πολύ το ντύσιμο και την εμφάνισή της, ίσως τελικά να σε απατά. Επίσης αν της τηλεφωνάς και αργεί να απαντήσει ή μιλάει περίεργα πάλι δεν είναι πολύ θετικό. Την παρακολούθηση πάντως δεν θα στην πρότεινα γιατί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου.

Αν επίσης τις φορές που είσαι εσύ με την κοπέλα σου και τον κολλητό σου μαζί συμπεριφέρονται περίεργα μεταξύ τους αποτελεί ύποπτο σημάδι. Τέλος μπορείς να ζητήσεις μια μέρα από τον κολλητό σου να την πάρει τηλέφωνο για να δεις αν έχει το κινητό της και πως την έχει περασμένη. Βέβαια όλα αυτά τα σημάδια είναι απλές ενδείξεις και δεν σημαίνουν ότι όντως σε απατάει.
Είναι όντως κολλητός σου;






Όταν κάνουμε μια νέα σχέση συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους άντρες και γυναίκες, δεν παίζει ρόλο το φύλο σε αυτό, να μας αρέσει αρχικά εμφανισιακά, μια φίλη ή φίλος του συντρόφου μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μου έχουν εκμυστηρευτεί φίλοι μου άντρες ότι η κολλητή της κοπέλας που τα είχαν ένα διάστημα, ήταν ακόμη πιο ωραία από την κοπέλα τους και είχαν διάφορες σκέψεις για εκείνη χωρίς βέβαια να τολμήσουν να κάνουν κάτι μαζί της και να πούνε βέβαια κάτι στην δικιά τους. Αν και υπάρχουν άντρες που την έχουν πέσει σε κολλητή της γυναίκας τους και έχουν γίνει διάφορα, εξάλλου σε κάθε κανόνα, ας το πούμε έτσι, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Στην περίπτωσή μας όμως αν η κοπέλα σου σκέφτεται αλλιώς έναν κολλητό σου και γίνει κάτι μεταξύ τους, από ένα απλό φιλί, ο κολλητός σου είναι όντως κολλητός; Και σε ποιον θα ρίξεις τις πιο πολλές ευθύνες σε αυτόν που τον ξέρεις χρόνια ή στην γυναίκα;

Τι να κάνεις με την κοπέλα σου






Καταρχάς σίγουρα χάνεται η εμπιστοσύνη που της είχες και όταν την συγχωρέσεις δεν μπορείς να ξέρεις πόσο καιρό θα σου πάρει να το ξεχάσεις το όλο θέμα και αν θα είστε ποτέ το ίδιο μεταξύ σας.

Επίσης θα σκεφτείς τι νιώθεις για αυτήν , πόσο καιρό είστε μαζί, ποια θα ήταν η πορεία της σχέσης σας στο περίπου αν δεν σε απατούσε με τον κολλητό σου και γενικά βέβαια και αν θες να της δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις για σένα και κανένας άλλος.
Αξίζει δεύτερη ευκαιρία η κοπέλα σου;






Προσωπικά πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουμε δεύτερη ευκαιρία όταν κάνουμε λάθη. Επειδή όμως δεν μπορεί κανείς να σου πει τι θα κάνεις στην προσωπική ζωή σου, ούτε να ξέρει καλύτερα από σένα τα συναισθήματά σου, το μόνο που μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω είναι να σου πω ότι αν ήρθε η ίδια και σου είπε ότι πήγε με τον κολλητό σου μια φορά και το μετάνιωσε και σου ζητήσει συγνώμη, θα μπορούσες να έχεις ένα παραπάνω λόγο να συνεχίσεις μαζί της.

Αν πάλι το έμαθες μόνος σου ή στο είπε ο κολλητός σου, αλλάζει είναι η αλήθεια το πράγμα λίγο, οπότε ξανασκέψου το και ρώτα την όχι μόνο γιατί το έκανε αλλά και αν είχε σκοπό να στο πει ποτέ.
Τι θα γίνει με τον κολλητό σου




Αυτό πιστεύω είναι λίγο πιο πολύ ψυχοφθόρο για σένα γιατί θα τον αγαπάς τον κολλητό σου και θα ένιωσες με το δίκιο σου προδομένος. Πάντως είμαι της άποψης να φανείς ψύχραιμος και να δείξεις άνετος. Να μην προχωρήσεις σε καυγά αλλά μόνο με τα λόγια να το λύσετε όλο αυτό που έχει γίνει. Εμπιστοσύνη δεν θα μπορείς βέβαια να του έχεις, ειδικά στην αρχή και είναι φυσιολογικό απολύτως. Πάρε τον χρόνο σου και αν θες να του μιλήσεις πρώτος για να δεις και την δική του πλευρά, κάνε την κίνηση και πλησίασε τον, γιατί μια φιλία, πάντα αξίζει τον χρόνο μας.

Άκουσε λοιπόν τι έχει να σου πει, σε πείσει ή όχι και αν επικοινωνήσει εκείνος πρώτος πάλι θα σου πρότεινα να τον ακούσεις. Πρέπει όλοι μας να εκφραζόμαστε ελεύθερα και να επικοινωνούμε ουσιαστικά.


the-man.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου