ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Ζώδια και καταχρήσεις: Πως συμπεριφέρονται όταν πιουν λίγο παραπάνω;





Κάποιο άνθρωποι είναι επιρρεπείς στις καταχρήσεις, άλλοι πάλι έχουν αρκετά καλά κρατήματα και δεν παρασύρονται εύκολα.

Παρόλα αυτά όλοι μπορεί να παρασυρθούν και να πιουν ένα ποτηράκι παραπάνω, Πως αντιδρούν τότε τα ζώδια, θα γίνουν ρεζίλι ή θα κρατήσουν την αξιοπρέπειά τους;




Δείτε σε ποια κατηγορία βρίσκεστε βάση του ζωδίου σας.
ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός σαν γνήσιο ζώδιο της φωτιάς μια πολύ εκρηκτική προσωπικότητα, δεν θα μπορούσε παρά να είναι το κέντρο της προσοχή ακόμη κι όταν μεθάει.
ΤΑΥΡΟΣ
Οι Ταύροι αν και γενικά είστε οι εγκρατείς της παρέας, όταν το παρακάνετε με το ποτό, μετατρέπεστε σε ταύρο σε υαλοπωλείο. Μπορείτε να σπάσετε πιάτα, ποτήρια και γενικότερα ότι εύθραυστο βρίσκεται σε πεδίο βολής.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι είστε ένα ζώδιο αρκετά επιρρεπές στους εθισμούς. Έχετε την προδιάθεση να παρασύρεστε από μόνοι σας σε κάθε εξάρτηση κι εμφανίζετε αυτοκαταστροφικές τάσεις, παρά τις αυξημένες δυνατότητές σας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι είναι αρκετά επιρρεπείς και είναι ίσως το πιο ευαίσθητο ζώδιο κι αυτό από μόνο του το καθιστά ευάλωτο στις δυσκολίες και στα εμπόδια της ζωής.
ΛΕΩΝ
Τα Λιοντάρια έχουν απίστευτο αυτοέλεγχο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να αποκτήσουν μια εξάρτηση.Παρόλα αυτά, θα καταφέρετε να μη γελοιοποιηθείτε ούτε για μια στιγμή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι Παρθένοι όλες σχεδόν οι κακές συνήθειες έρχονται σε σύγκρουση με τη μανία τους για υγιεινή ζωή, που αγγίζει τον υποχονδριασμό.
ΖΥΓΟΣ
O Ζυγός είναι τελειομανής και όταν στην καθημερινότητα του συναντά δυσκολίες, είναι πιθανό να προσπαθήσει να τις καλύψει και να τις ωραιοποιήσει ενδίδοντας στο αλκοόλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι Σκορπιοί μπορεί να εθιστούν εύκολα σε οτιδήποτε σχετίζεται με το αλκοόλ αλλά γενικότερα στις καταχρήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι ένας χαρακτήρας που δύσκολα αποκτά εξαρτήσεις κι αυτό γιατί δεν αφήνεται να πέσει ψυχολογικά. Έχει έμφυτη αισιοδοξία και έτσι δεν πρόκειται να μείνει για πολύ εκτεθειμένος σε δυσάρεστες καταστάσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι υπεύθυνα άτομα και ξέρουν καλά πως μια εξάρτηση θα έχει επιπτώσεις στο επαγγελματικό η στο οικογενειακό τους περιβάλλον . Δύσκολα λοιπόν θα πέσει σε μια τέτοια παγίδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος δεν παρασύρεται από εξωτερικούς παράγοντες, απλά ως προσωπικότητα επιλέγει μια έντονη και παθιασμένη ζωή που έμμεσα μπορεί να τον οδηγήσει σε εξαρτήσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κι ευάλωτο ζώδιο που δύσκολα μπορεί να αντιμετωπίσει με σθένος προβλήματα, ιδιαίτερα στον τομέα των αισθηματικών του .
astrologos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου