ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Γράφει η Βάσω Αννουλίδου για το WEST Channel: "Η πόρτα έκλεισε" ...






Είναι από εκείνες τις στιγμές που καλείσαι να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων
για όλα όσα ονειρεύτηκες, τόλμησες, δούλεψες, πέτυχες αποτελώντας και συ κομμάτι του παζλ μίας ιδέας, ενός στόχου, μίας ιστορίας. Διαφορετική η αφετηρία του καθενός, κοινή η διαδρομή και ο προορισμός. Κάποτε, λοιπόν, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Είναι η ώρα να κλείσεις την πόρτα...Χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες, καλές και κακές στιγμές έρχονται στο μυαλό σου κάνοντας ως όφειλες τον απολογισμό σου.
Για τους εργαζόμενους στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel, που εδώ και 9 μήνες βρισκόμασταν σε επίσχεση εργασίας, η στιγμή αυτή ήρθε.
Το West αποτέλεσε αναμφίβολα για όλους μας ένα μεγάλο σχολείο. Μας έμαθε πολλά, του δώσαμε ό,τι μπορούσαμε...Αποτέλεσε για μένα προσωπικά τα τελευταία 8 χρόνια το δεύτερό μου σπίτι και όλοι οι συνεργάτες η δεύτερή μου οικογένεια...


Και μπορεί ο καθένας να άφησε το προσωπικό του, ξεχωριστό αποτύπωμα στη θέση που υπηρετούσε με αγάπη και αφοσίωση, κατέθεσε όμως κι ένα κομμάτι της ψυχής του!
Υ.Γ. Κι αν όπως λένε κλείνοντας μία πόρτα ανοίγει κάποια άλλη εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους μου και συνοδοιπόρους στον αγώνα που κάναμε καλή τύχη στα επόμενα βήματα!

Βάσω Αννουλίδου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου