ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Ένας «επαγγελματίας ηλίθιος» μπροστά στο ξέσπασμα του ηφαιστείου



Οι περιπέτειες του
Dangerman σε όλο τον κόσμο τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής και τα «κανάλια» στο ίντερνετ, όπως αυτό του YouTube, είναι από τα πλέον δημοφιλή ανάμεσα στους λάτρεις της φύσης και της αναζήτησης αδρεναλίνης.

O Geoff Mackley αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του καθώς ναι μεν είχε ξαναβρεθεί μπροστά σε ένα ηφαίστειο το οποίο έβραζε αλλά δεν είχε φτάσει ποτέ τόσο κοντά ώστε να «σκάσει» στο πρόσωπό του. Και έσπασε και αυτή την πρωτιά στο νησί Τάνα του Βανουάτου, στα ανατολικά της Αυστραλίας. Είχε ξαναφτάσει κοντά στη λάβα και στην Αίτνα αλλά με τον κατάλληλο εξοπλισμό. Τώρα το ηφαίστειο τον έπιασε απροετοίμαστο.

Ο «επαγγελματίας ηλίθιος», όπως έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος ο Mackley τον εαυτό του, τοποθετούσε την κάμερά του για την τέλεια λήψη του ηφαιστείου, στον κρατήρα, όταν μία έκρηξη πραγματοποιήθηκε και, όπως φαίνεται στο βίντεο, αναδεικνύεται πόσο «μικρός» φαίνεται ένας άνθρωπος μπροστά στην «οργή» ενός ηφαιστείου.

Από τύχη, Dangerman δεν τραυματίστηκε ενώ εν τέλει κατάφερε να αφήσει την κάμερα ώστε να καταγράψει από πρώτο χέρι την έκρηξη του Γιασούρ.







newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου