ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Πασαρέλα διασήμων στο γάμο του Ρουβά



Ήταν όλοι εκεί. Τραγουδιστές, παρουσιαστές,
μοντέλα, πολιτικοί. Ο γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη μονοπώλησε χθες το εγχώριο lifestyle και έκανε τα φλας των φωτογραφικών μηχανών να αστράφτουν.

Ντυμένοι με πολυτελή φορέματα και κουστούμια οι καλεσμένοι έφτασαν στην πολυτελή έπαυλη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη για να μοιραστούν με το ζευγάρι μία από τις ευτυχέστερες στιγμές του, που την έζησε παρέα με τα 4 παιδιά τους. Γιώργος Μαζωνάκης, Δούκισσα Νομικού, Ελένη Μενεγάκη, Αντώνης Ρέμος, Άδωνις Γεωργιάδης, Ρούλα Κορομηλά ήταν μερικά από τα ονόματα που ήταν στη λίστα των καλεσμένων.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Ρούλα Ρέβη, Αποστόλης ΤότσικαςΚατερίνα ΓκαγκάκηΑντώνης Ρέμος, Υβόννη ΜπόσνιακΓιώργος ΜαζωνάκηςΕλεονώρα Μελέτη, Θοδωρής ΜαροσούληςΈλενα Παπαρίζου, Ανδρέας ΚαψάληςΕλένη Μενεγάκη, Θοδωρής ΜισόκαλοςΣίσσυ Χρηστίδου, Έλλη ΚοκκίνουΝίκος Χατζηνικολάου, Κρίστη ΤσολακάκηΔημήτρης Θεοδωρίδης, Δούκισσα ΝομικούΟ Γιώργος Λιάνης με την σύντροφό του ΜαρίαΚωστής Μαραβέγιας, Πάνος ΜουζουράκηςΡούλα ΚορομηλάΕυαγγελία Αραβανή, Άλκηστις ΜαραγκουδάκηΓιώργος ΚαπουτζίδηςΑνδρέας Τσούνης, Φώφη ΓεννηματάΆδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλίδου



newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου