ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Σάλος με το «κόψιμο» της Πάολα από τη μετάδοση των βραβείων Mad



Όσοι περίμεναν να δουν την Πάολα κατά την τηλεοπτική προβολή των Mad Video Music Awards,
ατύχησαν, καθώς περίμεναν αναίτια μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Τα φετινά Mad Video Music Awards διοργανώθηκαν την Τρίτη 27 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου, επιφυλάσσοντας όπως πάντα δυνατές ερμηνείες, απρόοπτες διασκευές, μοναδικές μουσικές συναντήσεις και συγκινητικές βραβεύσεις, ενώ επάνω στη σκηνή τραγούδησε πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών.

Η Πάολα ήταν μία εκ των πρωταγωνιστριών της λαμπερής βραδιάς, αφού παρέλαβε το βραβείο της καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας στην κατηγορία «Best Female Adult» και παράλληλα ανέβηκε δύο φορές στο stage, σε δύο απόλυτα εκρηκτικές εμφανίσεις.




Η καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της που γνωρίζει πάντοτε πώς να έρχεται στο επίκεντρο, μοιράστηκε στη σκηνή με τον Γιώργο Θεοφάνους τραγουδώντας το «Θυμός», αλλά και με τον Νίκο «NiVo» Βουρλιώτη για να παρουσιάσουν την ολοκαίνουρια και ανατρεπτική συνεργασία τους στο «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ».

Επιπλέον, η Πάολα έκλεισε το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς πραγματοποιώντας ένα πραγματικά θεαματικό act που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Όταν μεταδόθηκαν τηλεοπτικά τα Mad Video Music Awards 2017, το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου, η Πάολα… «απουσίαζε» από την εκδήλωση, καθώς δεν προβλήθηκε ούτε η βράβευση ούτε οι εμφανίσεις της. Συν τοις άλλοις, οι εμφανίσεις της Πάολα στη σκηνή δεν έχουν δημοσιευθεί έως τώρα ούτε στο YouTube, όπως συνέβη με εκείνες των υπόλοιπων καλλιτεχνών.

Μάλιστα, ακόμα και λίγη ώρα πριν την έναρξη των MVMA στον ALPHA, προβαλλόταν τρέιλερ στο οποίο φαινόταν κανονικά η Πάολα!

Αναμφίβολα, πρόκειται για ένα περιστατικό που προξενεί απορία. Οι λόγοι για τους οποίους αφαιρέθηκε η Πάολα από την τηλεοπτική μετάδοση των φετινών Μad VMA δεν είναι γνωστοί, τουλάχιστον επί του παρόντος. Αίσθηση προκαλεί επιπλέον και η υποψία που έχει δημιουργηθεί ότι έχουν αφαιρεθεί μέχρι και οι φωτογραφίες της καλλιτέχνιδας από τους λογαριασμούς των βραβείων στα κοινωνικά δίκτυα.




E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου