ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Τσίπρας, οι επενδύσεις και το διπλό πρόσωπο του Ιανού



Έχουνε μεγάλη πλάκα όλα αυτά τα σόου με τον Αλέξη να επισκέπτεται διάφορες
επιχειρήσεις, να λέει μερικά χαζοαστεία, να κολλάει η κηρήθρα στα δόντια του, να παρομοιάζει μια σχεδόν ημιθανή εταιρεία με την Μπαρτσελόνα, να πηγαίνει σε νεοφυείς επιχειρήσεις χωρίς καν να γνωρίζει τι κάνουν, να κόβει ξανά κορδέλες στην Ιόνια οδό, όπως έκανε και σήμερα.

Μπορεί επικοινωνιακά να εμφανίζεται ένας πρωθυπουργός τόσο… γήινος, που κάνει χιούμορ, λέει μερικές μπαρούφες, χαίρεται σαν μικρό παιδάκι που μόλις έμαθε τα καινούργια του παιχνίδια, όμως, δείχνει και το ποιόν του ανδρός.

Ο Αλέξης φιλελεύθερος, πιο… δεξιός κι από τον Κυριάκο να αποθεώνει επιχειρήσεις; Και μάλιστα να επιλέγει κάποιες που του προτείνουν οι σύμβουλοί του κι όχι άλλες; Ρώτησε π.χ. για τηνApivitaτι ακριβώς κάνει, ποια είναι η προοπτική της, τι τζίρους έχει κι αν κινδύνευε να βάλει λουκέτο μέχρι που την έσωσαν οι Ισπανοί;

Δεν τον ενδιαφέρει, το σόου μόνο να κάνει και τίποτε άλλο. Να τον δουν οι Έλληνες να χαρούν για τη στροφή του αριστερού ηγέτη στην επιχειρηματικότητα. Ποιος; Ο Τσίπρας φίλος των επενδυτών. Από τη μια δείχνει πρόθυμος να «αποθεώσει» επιχειρηματίες και να ανοίξει το δρόμο για να γίνουν κι άλλες κι από την άλλη ανακοινώνει χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο, σε ένα απίστευτο δείγμα κυνισμού και ξεκάθαρου κρατισμού.

Το διπλό πρόσωπο του Ιανού αλλά ένα πρόσωπο τόσο υποκριτικό…

Θέλει ο Τσίπρας επενδύσεις; Κατάλαβε το λάθος του που τόσα χρόνια τις πολεμούσε; Τότε γιατί δεν πήγε να επισκεφτεί τηLamdaDevelopmentπου θα επενδύσει έως και 8 δις ευρώ και θα δώσει 50 χιλιάδες θέσεις εργασίας; Όχι, εκεί δεν θα πάει γιατί θα τον κατηγορήσουν για «φίλο» του Λάτση, του νταβατζή, του ολιγάρχη.

Γιατί δεν πάει άραγε να επισκεφτεί την Ελληνικός Χρυσός; Μα είστε καλά; Να κάνει κάτι τέτοιο έπειτα από τόσους αγώνες για να την κλείσει, παρά το γεγονός ότι είναι δεκάδες φορές μεγαλύτερη από την εταιρεία που πήγε χθες;

Γιατί δεν πάει στον… Άκτωρα του Μπόμπολα που είναι και η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία στην Ελλάδα και δίνει δουλειά σε χιλιάδες; Μα είναι δυνατόν να επισκεφτεί τον νταβατζή;



Όχι, δεν πρόκειται να κάνει τέτοια… επικίνδυνα πράγματα ο Αλέξης, γι’ αυτόν τα πάντα είναι επικοινωνία κι όχι ουσία. Και ξέρετε τι είναι ουσία; Είναι να κάνει τα πάντα για να ανοίξουν οι δουλειές. Να μειώσει φόρους, να δώσει κίνητρα, να τιμωρήσει τα λαμόγια τους επιχειρηματίες οι οποίοι τώρα τον στηρίζουν ενώ παλιά ήταν απλά διαπλεκόμενοι.

Και κυρίως: Να μαζέψει τα μαντρόσκυλα που έχει ακόμη στο κόμμα του και εμποδίζουν κάθε προσπάθεια για να γίνουν δουλειές. Στην Κασσιόπη στην Κέρκυρα που μπλόκαρε μεγάλη επένδυση, στις Σκουριές, στο Ελληνικό και σε ένα σωρό άλλες περιπτώσεις.

Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα δεν θα αναστηθεί με επισκέψεις σαν τις προηγούμενες ή με το να κόβεις κορδέλες σε εγκαίνια δρόμων που άλλοι έφτιαξαν κι άλλοι καρπώνονται τα οφέλη της δημοσιότητας.

Γιατί αν συνεχίσει έτσι ο Τσίπρας, εκτός του ότι θα γελάει ο κόσμος μαζί του θα πρέπει να έχει και ανάλογες επισκέψεις. Να πάει π.χ. στηνDimeraτου θαυμαστή του Ιβάν. Να πάει στην εταιρεία του Μάρη που έχει από κοινού με τον Μπόμπολα.

Να πεταχτεί και μέχρι τον Λαυρεντιάδη που ακούγεται πως βοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, για να μάθουμε τι εστί πραγματική επιχειρηματικότητα.

Όμως, αντί να κάνει δημόσιες σχέσεις ο πρωθυπουργός, μήπως καλύτερα θα ήταν να συναντιέται με κανέναν σοβαρό ξένο επιχειρηματία και να του ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της χώρας για να βάλει τα λεφτά του και να φέρει καμιά θέση εργασίας;

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου