Fotiouparts.gr - Κάντε ΚΛΙK

Fotiouparts.gr  - Κάντε ΚΛΙK

Κάντε ΚΛΙK

AI for All Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

AI for All Δωρεάν  προγράμματα κατάρτισης στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Κάντε ΚΛΙΚ για ΔΩΡΕΑΝ κατάρτηση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΝΑΚΑΣ

ΝΑΚΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΓΚΟΥΝΤΡΟΜΙΧΟΣ Γ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς αποκαλούσε τον όγκο της η Μενούνος για να τον κρατάει κρυφό



Η Μαρία Μενούνος τον
περασμένο Ιούνιο υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλό της. Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η τηλεπαρουσιάστρια δήλωσε πως κράτησε την περιπέτειά της κρυφή, χάρις σε μια... «έμπνευση» από την παιδική της ηλικία.

«Απλώς το κρατήσαμε πολύ μεταξύ μας και είχαμε έναν "κωδικό" γι' αυτό», είπε η Μενούνος στην εκπομπή «The Dr. Oz Show», στο επεισόδιο που θα προβληθεί ολόκληρο την Δευτέρα.

«Λέγαμε τον όγκο "Ντέμπι", γιατί μεγάλωσα και ήθελα πάντα το όνομά μου να είναι Ντέμπι», εξήγησε. Στην απορία του παρουσιαστή: «Και ήθελες να είναι η Ντέμπι;», η Μαρία Μενούνος είπε: «Ναι, έλεγα, "αχ, η Ντέμπι με πεθαίνει σήμερα"»!

Την ίδια εποχή που η Μενούνος δίνει την μάχη με τον καρκίνο, στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η μητέρα της, που επίσης πάσχει από καρκίνο στο τέταρτο στάδιο. «Πάνω από όλα αισθάνομαι πολύ τυχερή που λειτουργώ κανονικά και είμαι σχεδόν φυσιολογική και δεν έχω πια καρκίνο», είπε.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου