ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΦΑΓΗΤΑ. ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ…



Βάζεις το αγαπημένο σου φιλέτο στο τηγάνι και ξεκινάς το μαγείρεμα.
Μετά από 3-4 λεπτά τα γυρίζεις από την άλλη πλευρά. Μετά τα ξαναγυρίζεις.
Μετά τα ξαναγυρίζεις γιατί σου φαίνεται πως θέλουν λίγο ακόμα. Μετά τα ξαναγυρίζεις γιατί μια ακρούλα σε κάποια είναι ακόμα ροζ. Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι να δείτε με το μάτι ότι είναι το κομμάτι καλοψημένο.


Κοινώς, ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στο μαγείρεμα είναι να γυρίζουμε το φαγητό πολλές φορές και αρκετά συχνά, χωρίς να του δίνουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να ψηθεί από τη μία πλευρά, το φαγητό κολλάει ή χάνετε το πανάρισμα.

Το να μάθουμε να αφήνουμε το φαγητό στην ησυχία του είναι ένα από τα δυσκολότερα μαθήματα στη μαγειρική, καθώς είναι πολύ δελεαστικό να το γυρίζεις, να το τρυπάς και να το τουμπάρεις.

Το παναρισμένο κοτόπουλο ή η μπριζόλα σας, όμως, δεν θα μπορέσει να αναπτύξει μια ωραία κρούστα αν δεν τα αφήσετε να μαγειρευτούν ανενόχλητα μέσα στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα που χρειάζεται.

Ένα σημάδι για να καταλάβετε πως είναι πολύ νωρίς για να τα γυρίσετε είναι αυτό: δεν θα μπορείτε να σύρετε τη σπάτουλα κάτω από την κρούστα και να την βγάλετε καθαρή.

Νewsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου