ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Γανόδερμα – Ganoderma Lucidum: Αλήθειες και Ψέματα!





Τύχη για την ανθρωπότητα η ύπαρξη του Ganoderma Lucidum όπως άλλωστε το έγραψε και ο Γαληνός το 190 μ.κ.χ.
Ατυχία για το πολυδύναμο αυτό φυσικό ίαμα, τα όσα επιπόλαια γράφονται γι` αυτό, από διάφορους τυχάρπαστους δημιουργώντας μόνο σύγχυση σε όλους.
Η σύγχυση αυτή προσωπικά εκτός του ότι με ενοχλεί, μου δημιουργεί και φόβο για την πορεία αυτού του μοναδικού ιάματος.
Εύκολα ο ενθουσιασμός όταν είναι στηριγμένος σε υπερβολές και ψέματα γεννά την απογοήτευση, μα και τόσο εύκολα η απογοήτευση φέρνει την απαξίωση.
Άδικα ναι μεν, αλλά…
Άδικα γιατί το γανόδερμα πραγματικά αθόρυβα και χωρίς φανφάρες μπορεί να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη και εντούτοις το έχουν βάλει στην μέση καιροσκόποι και το κακοποιούν βάναυσα.
Από την μια μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να ευτελίσουν την αναμφισβήτητη πλέον αξία του ακόμα και ως αρωγού καλής υγείας, μα και από την άλλη μικροί και μεγάλοι εμπορευόμενοι του, που τάζουν χωρίς γνώση και προπάντων συνείδηση τα πάντα στους πάντες.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την σπορά της αμφιβολίας για τις δράσεις του σε όλους με πιθανό σήμερα τον κίνδυνο να μην το εμπιστεύεται σε μέλλοντα χρόνο κανείς.
Και ναι μεν τα οικονομικά συμφέροντα να τρίβουν άλλη τα χέρια τους που κέρδισαν άλλη μια μάχη ενάντια της φύσης, οι δε εμπορευόμενοι, αριβίστες ως συνήθως θα ασχοληθούν με κάτι άλλο χωρίς να χάνουν χρόνο.
«Τροφή»: Αν για κάποιον λόγο τα παραπάνω σας φαίνονται κάπως υπερβολικά, δεν χρειάζεται παρά να σας θυμίσω την… φραπελιά η οποία ΕΝΤΈΧΝΩΣ από οικονομικά συμφέροντα και «α-τέχνως» από τους ίδιους ή παρόμοιους τυχοδιώκτες, ξεφτιλίστηκε εντελώς, με αποτέλεσμα, ενώ έχει πραγματικά πολύ μεγάλη αξία, εμείς εδώ να μην του δίνουμε καμία σημασία, σε αντίθεση βέβαια με το εξωτερικό, όπου είναι ανάρπαστα τα φύλλα ελιάς και γενικά όλα τα ελαιοπαράγωγα: Το «θαύμα» της… ελιάς
Χυμός από φύλλα ελιάς!
Η πιστή μου για τις ευεργετικές δράσεις του πολυδύναμου Ganoderma Lucidum υπέρ της υγείας, της ευεξίας και της ομορφιάς του ανθρώπου με οδηγούν σήμερα να ανακεφαλαιώσω το επιστημονικό προφίλ του φράζοντας έτσι τους διαδρόμους της κάθε παραπληροφόρησης που ως γνωστό είναι το αίτιο κάθε κακού.
Αλήθειες και ψέματα ή αν το επιθυμείτε, ουσία και υπερβολές για το γανόδερμα διαμορφωμένες, έτσι όπως ενδεχομένως να θέλουν οι περισσότεροι να ακούσουν.
Υπερβολή ή ψέμα.
Συχνά αναφέρονται στο γανόδερμα, ως «ο βασιλιάς των βοτάνων».
Αλήθεια και επί της ουσίας.
Στα φαρμακευτικά φυσικά ιάματα δεν υπάρχουν βασιλιάδες, πρίγκιπες και ιπποκόμοι.
Όλα τους αποτελούν μια ενιαία ομάδα, γροθιά θα έλεγα όχι μόνο σε κάθε νόσημα που ταλανίζει τον άνθρωπο, αλλά και στην διατήρηση της καλής υγείας του.Ο συνδυασμός τους από έναν γνώστη θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα που κανένας βασιλιάς δεν μπορεί να το κάνει μόνος.
Το Γανόδερμα από την άλλη αποτελεί σίγουρα τον κορμό κάθε εναλλακτικής φυσικής θεραπείας ακόμα και σε σοβαρότατα νοσήματα, ακόμα και σε κάθε άλλη εναλλακτική θεραπεία μα πολύ περισσότερο και σε θεραπείες με φαρμακευτικά σκευάσματα.
Υπερβολή ή ψέμα.
Το Ganoderma Lucidum θα ρυθμίσει ΑΜΕΣΑ την χοληστερίνη, τα τριγλικερίδια, το ουρικό οξύ και όλες τις άλλες τιμές των εργαστηριακών αιματολογικών εξετάσεων.
Αλήθεια και επί της ουσίας.
Το Ganoderma Lucidum δεν διαθέτει κανένα μαγικό ραβδάκι όπου άμεσα θα μπορέσει να προσαρμόσει τον οργανισμό μας στις φυσιολογικές τιμές των αιματολογικών εξετάσεων όταν υπάρχει πρόβλημα.
Θέλει τον χρόνο του που είναι ανάλογος του μεγέθους του προβλήματος, της τοξικότητας του ασθενούς, του χρονικού διαστήματος που νοσεί και τέλος της σχέσης ηλικίας, βάρους και ύψους.
Πως κάποια χρονική στιγμή αυτό θα επιτευχθεί είναι γεγονός και κλινικά αποδεδειγμένο.
Θα τονίσω εδώ ιδιαίτερα ότι αυτό δεν το επιτυγχάνουν ούτε τα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που χορηγούνται ξέχωρα για την χοληστερίνη, ξέχωρα για την ουρία, ξέχωρα για τα τριγλυκερίδια κτλ. (Και δυστυχώς χορηγούνται εύκολα, μάλιστα ασχέτως με την επιβάρυνση που προκαλούν σε νεφρούς και ήπαρ καθώς και των γνωστών παρενεργειών που έχουν σε άλλες λειτουργίες του οργανισμού).

Το βέβαιο είναι ότι το γανόδερμα σε ένα άνθρωπο που το λαμβάνει συστηματικά, απλά για πρόληψη και καλή υγεία θα τον προστατεύσει κάθετα στο να μην νοσήσει ποτέ από τα προαναφερόμενα.



proionta-tis-fisis.com
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου