ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Οταν κοινοί θνητοί παντρεύονται «γαλαζοαίματους» -Από την Γκρέις Κέλι, ως την Κέιτ και την Λετίθια (εικόνες)





Η ζωή αποδεικνύει ότι η «Σταχτοπούτα» δεν χρειάζεται να πάει στον χορό για να
γνωρίσει τον πρίγκιπα και να τον παντρευτεί.

Μία βόλτα σε μπαρ, σε πάρτι, ακόμη και σε έναν αγώνα κολύμβησης μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα, όπως φαίνεται.

Το Business Insider θυμήθηκε 15 τέτοιες περιπτώσεις, στις οποίες «κοινοί θνητοί» παντρεύτηκαν τελικά «γαλαζοαίματους» και απέκτησαν τίτλο.

Γκρέις Κέλι -Πριγκίπισσα του Μονακό
Η υποκριτική της καριέρα ξεκίνησε το 1950, αλλά τερματίστηκε το 1956, για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό. Είχαν γνωριστεί στο Φεστιβάλ των Καννών, ένα χρόνο νωρίτερα, όπου παραλίγο να μην πάει εκείνη. Απέκτησαν τρία παιδιά και εκείνη βρήκε τραγικό θάνατο, σε τροχαίο, το 1982.


Σαρλίν Γουίτστοκ -πριγκίπισσα του Μονακό
Πρώην κολυμβήτρια, που είχε πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες με τη Νότια Αφρική. Συνάντησε τον πρίγκιπα Αλβέρτο σε έναν αγώνα κολύμβησης, το 2000 στο Μονακό. Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2006 και παντρεύτηκαν το 2011. Τρία χρόνια αργότερα, απέκτησαν δίδυμα.
Κέιτ Μίντλετον -δούκισσα του Κέμπριτζ
Σπούδαζε ιστορία τέχνης όταν συνάντησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 2001. Μετά από πολλές διακυμάνσεις στη σχέση τους, παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2011. Εχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά.
Σίλβια Σόμερλαθ -βασίλισσα της Σουηδίας
Εργαζόταν ως αεροσυνοδός κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1972, όταν συνάντησε τον τότε πρίγκιπα Κάρολο Γκουστάβο της Σουηδίας. Αυτός ανέβηκε στον θρόνο όταν πέθανε ο παππούς του το 1973. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1976, έχει τρία παιδιά και πέντε εγγόνια.
Ντάνιελ Γουέστλινγκ -πρίγκιπας της Σουηδίας, δούκας του Βαστεργκότλαντ
Ηταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου και προπονητής όταν γνώρισε την πριγκίπισσα Βικτόρια το 2001, την οποία γύμναζε. Παντρεύτηκαν το 2010 και έχουν δύο παιδιά.
Σοφία Χέλκβιστ -πριγκίπισσα της Σουηδίας, δούκισσα του Βάρμλαντ
Πριν γίνει πριγκίπισσα, υπήρξε μοντέλο και είχε πάρει μέρος σε ριάλιτι. Γνώρισε τον πρίγκιπα Κάρολο Φίλιππο το 2010 και παντρεύτηκαν πέντε χρόνια αργότερα. Το πρώτο τους παιδί γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο.
Μιτσίκο Σόντα -αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας
Γνώρισε τον τότε πρίγκιπα Ακιχίτο παίζοντας τέννις το 1957. Αν και αρκετοί αξιωματούχοι αντιδρούσαν στη σχέση τους, παντρεύτηκαν το 1959 και έγινε η πρώτη «θνητή» που μπήκε στην αυτοκρατορική οικογένεια. Έχουν τρία παιδιά.
Μασάκο Ογουάντα -πριγκίπισσα της Ιαπωνίας
Αποφοίτησε από το Χάρβαρντ με πτυχίο στα οικονομικά και επέστρεψε στην Ιαπωνία για να σπουδάσει νομική, το 1986. την ίδια χρονιά, γνώρισε τον πρίγκιπα Ναρουχίτο. Δέχθηκε να τον παντρευτεί μετά από τρεις προτάσεις και ο γάμος τους έγινε το 1993. απέκτησαν μία κόρη το 2001.
Μάξιμα Ζορεγκιέτα -βασίλισσα της Ολλανδίας
Εχει πτυχίο στα οικονομικά και ήταν αντιπρόεδρος της Deutsche Bank στη Νέα Υόρκη όταν γνώρισε τον βασιλιά Γουλιέλμο Αλέξανδρο το 1999. Συναντήθηκαν στην Ισπανία, σε ένα φεστιβάλ και εκείνος της συστήθηκε απλά ως Αλέξανδρος. Οπως έχει πει, η ίδια ανακάλυψε αργότερα ότι ήταν πρίγκιπας. Παντρεύτηκαν το 2002 και έχουν τρεις κόρες. Θεωρείται «θνητή», παρότι είναι απόγονος του βασιλιά Αλφόνσου Γ' της Πορτογαλίας, από την πλευρά του πατέρα της.
Λετίσια Ορτίθ- βασίλισσα της Ισπανίας
Πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Φίλιππο ήταν δημοσιογράφος. Ο γάμος τους έγινε το 2004 και για εκείνη ήταν ο δεύτερος. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες. Ο Φίλιππος έγινε βασιλιάς όταν ο πατέρας του αποχώρησε από τον θρόνο το 2014.
Μεσενάτε Μοχάτο Σέισο- βασίλισσα του Λεσότο
Σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Λεσότο, όταν γνώρισε τον βασιλιά Λέτσιε και τον αρραβιωνιάστηκε δύο χρόνια αργότερα. Παντρεύτηκαν το 2000 και απέκτησαν τρία παιδιά.
Μέρι Ελίζαμπεθ Ντόναλντσον -πριγκίπισσα της Δανίας, κόμισσα του Μονπεζάτ
Γνώρισε τον πρίγκιπα Φρειδερίκο σε ένα μπαρ στο Σίδνεϊ, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του 2000. Μετακόμισε στη Δανία δύο χρόνια αργότερα και εργάστηκε ως σύμβουλος της Microsoft Business Solutions για περίπου ένα χρόνο. Παντρεύτηκαν το 2004 και έχουν τέσσερα παιδιά.
Τατιάνα Μπλάτνικ -σύζυγος Νικόλαου Γλύξμπουργκ
Αποφοίτησε από το Georgetown με πτυχίο στην κοινωνιολογία το 2003 και γνώρισε τον Νικόλαο την ίδια χρονιά. Συνεργάστηκε με την σχεδιάστρια Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ έως το 2010, όταν επέλεξε να ασχοληθεί με τον γάμο της. Παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2010.
Ράνια Αλ-Αμπντουλάχ -Βασίλισσα της Ιορδανίας
Πριν παντρευτεί τον Αμπντουλάχ μπιν Αλ-Χουσεν, εργαζόταν στο τμήμα μάρκετινγκ της Citibank και αργότερα προσελήφθη στην Apple στο Αμάν. Συνάντησε τον μελλοντικό- τότε- βασιλιά τον Ιανουάριο του 1993 και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς. Ο Αμπντουλάχ ανέβηκε στον θρόνο μετά από τον θάνατο του πατέρα του το 1999 και η Ράνια έγινε βασίλισσα. Εχουν τέσσερα παιδιά.
Μέτε Μάριτ Τίεσεμ Χόιμπι -Πριγκίπισσα της Νορβηγίας
Γνώρισε τον πρίγκιπα Χάακον σε ένα πάρτι, στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ροκ της Νορβηγίας. Οταν συναντήθηκαν ξανά δύο χρόνια αργότερα, εκείνη είχε ήδη ένα παιδί, αλλά ήταν ελεύθερη. Παντρεύτηκαν το 2001 και απέκτησαν δύο παιδιά.



 iefimerida.gr 




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου