ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ


Καντε ΚΛΙΚ

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρες

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Τοποθετήστε τη μία παλάμη δίπλα στην άλλη! Έχετε αυτές τις 2 γραμμές; Δείτε τι σημαίνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η χειρομαντία είναι μία αρχαία τέχνη που εμφανίστηκε πριν χιλιάδες χρόνια στην Ινδία και εφαρμόστηκε αρχικά στην ινδουιστική αστρολογία.
Από εκεί απλώθηκε σε όλη την Ασία και Ευρώπη και ακόμα και ο Αριστοτέλης φαίνεται να είχε ενδιαφερθεί, περνώντας τη γνώση στον Μέγα Αλέξανδρο.


Εκείνος χρησιμοποιούσε συχνά αυτή τη γνώση για να κρίνει το χαρακτήρα των αξιωματικών του. Πιθανότατα να τον βοήθησε, αν σκεφτεί κανείς ότι στα 15 χρόνια που έκανε τις κατακτήσεις του, δεν έχασε ποτέ σε μάχη.

Η χειρομαντία επιβίωσε στα χρόνια, αν και πλέον τη θεωρούν ψευδο-επιστήμη και δεισιδαιμονίες. Βέβαια έχει τη δική της λογική. Κάθε γραμμή έχει κάτι να δείξει. Υπάρχει η γραμμή της καρδιάς, του έρωτα, των επαγγελματικών και άλλες.

Ανάλογα με το μήκος των γραμμών, το αν τέμνονται και τη συμμετρία του χεριού, οι χειρομάντες μπορούν να βγάλουν πολλά συμπεράσματα για τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα κάποιου.

Είναι εκπληκτικό να μπορεί κάποιος να διαβάσει τόσες κρυμμένες πληροφορίες από ένα χέρι. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πιο λεπτομερώς πώς διαβάζουν οι χειρομάντες ένα χέρι. Πώς σας φαίνεται;
Credit: sun-gazing.com
fanpage.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου