ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΣΑΛΕ ΔΙΣΤΡΑΤΟ-Ο αέρας το πήρε και το σήκωσε

Έρμαιο των καιρικών φαινομένων αλλά και της αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής έμεινε το Chalet Distrato το οποίο κατασκευάστηκε από την
Κοινότητα Διστράτου το 2000 με χρηματοδότηση από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Επαρχίας Κόνιτσας (Ε.Α.Π.Ε.Κ). Το ακίνητο σήμερα ανήκει στον Δήμο Κόνιτσας, ως καθολικό διάδοχο της Κοινότητας Διστράτου με το πρόγραμμα Καλλικράτης.
Πρόκειται για μια διώροφη κορμοκατασκευή επιφάνειας 500 τ.μ . Το ακίνητο τα τελευταία χρόνια είχε εκμισθωθεί με πλειοδοτική δημοπρασία και ο τελευταίος μισθωτής έλυσε την σύμβαση με τον Δήμο Κόνιτσας με την λήξη της χειμερινής περιόδου 2017.



Το κτίριο μετά την αποχώρηση του μισθωτή εγκαταλείφτηκε στην τύχη του, (παράθυρα ανοιχτά, ολοκληρωτική καταστροφή της εσωτερικής εγκατάστασης ύδρευσης λόγω παγετού) και γενικότερα δεν υπήρξε καμία μέριμνα από τη Δημοτική Αρχή για την προστασία της Δημοτικής Περιουσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες συντήρηση του ακινήτου, λόγω και της ιδιόμορφης κατασκευής, έχει να γίνει από το έτος 2009, ενώ αφότου περιήλθε στον Δήμο Κόνιτσας το ακίνητο δεν έχει αναληφθεί καμία πρωτοβουλία για την συντήρησή του.
Σε συνδυασμό με τα παραπάνω και με τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή και τον δυνατό αέρα (ταχύτητα άνω των 140 kph) είχε ως αποτέλεσμα το Σάββατο να αποκολληθεί η στέγη και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (χιονόπτωση και βροχόπτωση) το κτίριο να έχει πλημμυρίσει με κίνδυνο ολοκληρωτικής του καταστροφής. Κάτοικοι της περιοχής καλούν το Δήμο έστω και τώρα να μεριμνήσει για την συντήρηση και ανακατασκευή του κτιρίου.

ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου