ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Λαμπερή πρεμιέρα για τη μοντέρνα ελληνική κωμωδία «Ο Θησαυρός»



Το πιο θερμό χειροκρότημα
εισέπραξαν ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης και το λαμπερό cast της μοντέρνας κωμωδίας «Ο Θησαυρός», στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στη νέα αίθουσα VMAX Sphera.



Τον Στράτο Μαρκίδη πλαισίωσαν ο σεναριογράφος της ταινίας Δημήτρης Αποστόλου, οι πρωταγωνιστές Παύλος Χαϊκάλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Φαίη Ξυλά, Μιχάλης Μαρίνος, Λευτέρης Ελευθερίου, Δωροθέα Μερκούρη, Μάγδα Πένσου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Δημήτρης Τζουμάκης, Σωτήρης Σωτηρίου, Ευτυχία Φαναριώτη και ο Χρήστος Παπαδόπουλος που υπογράφει την μουσική της ταινίας.



Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία της εκλεκτοί καλεσμένοι, ηθοποιοί του θεάτρου, του κινηματογράφου και της μουσικής σκηνής, αλλά και κοσμικοί όπως οι Βασίλης Ζούλιας, Λόλα Νταϊφά, Τιτίκα Σαριγκούλη, Τάσος Παλαντζίδης, Νίκος Βουρλιώτης, Γιάννης Παπαδάκος, Αννίτα Ναθαναήλ, Νατάσσα Ράγιου, Κατερίνα Γιατζόγλου, Μάνος Ψιστάκης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Αποστολίδης κ.α.

Μετά το τέλος της προβολής, οι συντελεστές της ταινίας υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο party της ταινίας που ακολούθησε στο Be Twins, στο The Mall Athens.



Η ταινία «Ο Θησαυρός» θα βγει πανελλαδικά στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου από την Tanweer.


Λίγα λόγια για την ταινία

Μετά από τις κινηματογραφικές επιτυχίες «Λάρισα Εμπιστευτικό», «I Love Καρδίτσα») ο Στράτος Μαρκίδης επιστρέφει με την ταινία «O Θησαυρός», η οποία βασίζεται στο αγαπημένο θεατρικό έργο «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη» των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη. Τη μεταφορά σε μοντέρνο σενάριο υπογράφει ο Δημήτρης Αποστόλου («Δυο Ξένοι»)

Η σύγχρονη ιστορία εξελίσσεται σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης. Η - προσφάτως - χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη, που της άφησε ο μακαρίτης (Σπύρος Φωκάς). Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, την Λουκία (Φαίη Ξυλά), σκαρφίζονται ένα τέχνασμα, και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό.

Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο.

Ανάμεσά τους, ο Νεόκοπος Χαιρετάκης (Παύλος Χαϊκάλης), επί σαρανταετία ερωτευμένος με την Θεώνη, που λόγω μιας παλιάς βεντέτας δεν μπορεί να τον εξωτερικεύσει, και ο Στέλιος Προυσαλάκης (Σωτήρης Καλιβάτσης), ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ και ιδιαίτερα ζηλιάρης, με την Ιταλίδα γυναίκα του (Δωροθέα Μερκούρη).

Όλη η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο του Μητσάκου Παρασχάκη (Γιώργος Γιαννόπουλος), τοκογλύφου και μαφιόζου, που θέλει να «βάλει χέρι» στον ξενώνα της Θεώνης και να χτίσει στη θέση του πεντάστερο resort. Υπολογίζει όμως χωρίς την ξενοδόχο.

Ο αγώνας δρόμου για την ανεύρεση του θησαυρού ξεκινά, φέρνοντας στην επιφάνεια διάφορα κωμικοτραγικά και αισθηματικά γεγονότα που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην μικρή κοινότητα της περιοχής.

Στην ταινία «O Θησαυρός» πρωταγωνιστεί ένα all-star cast Ελλήνων ηθοποιών. Στον ρόλο της Θεώνης Κανελοπιπεράκη θα δούμε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στον ρόλο του Νεόκοπου Χαιρετάκη θα δούμε τον Παύλο Χαϊκάλη και στον ρόλο του Στέλιου Προυσαλάκη θα δούμε τον Σωτήρη Καλυβάτση. Μαζί τους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, στο ρόλο του Ηρακλή Τσισκάκη, η Φαίη Ξυλά ως η Λουκία Κανελοπιπεράκη, ο Λευτέρης Ελευθερίου ως ο Βάσος Χαιρετάκης, η Μάγδα Πένσου ως η Λεώνη Περή, η Δωροθέα Μερκούρη ως η Carla, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ως ο Μητσάκος Παρασχάκης, ο Μιχάλης Μαρίνος ως ο Ερμής Δερμιτζάκης, ο Δημήτρης Τζουμάκης ως ο Θανάσης Χατζιδάκης, η Σοφία Μουτίδου ως η Χαριτίνη Χαιρετάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ως ο Μανώλης Παρασχάκης, η Κατερίνα Στικούδη ως η Σάρον (Χάιδω) Μανωλάκου και ο Σπύρος Φωκάς στο ρόλο του μακαρίτη Χαράλαμπου.

Δείτε το trailer








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου