VOLTEROS

VOLTEROS

Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


Κάντε ΚΛΙΚ στην αφίσα


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

Κάντε ΚΛΙΚ


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Αναζήτηση


Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ

Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Η «Μις Ιράκ» εγκατέλειψε τη χώρα με την οικογένειά της μετά τη selfie με την «Μις Ισραήλ»



Για μία selfie η οικογένεια της «Μις Ιράκ» αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα αφού η φωτογραφία της πανέμορφης κοπέλας με την «Μις Ισραήλ» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media με πολλούς χρήστες να απειλούν ότι θα σκοτώσουν αυτήν και τα μέλη της οικογένειάς της.

Η selfie φωτογραφία της κόρης τους με την Μις Ισραήλ αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό της πρώτης στο Instagram. Την είδηση επιβεβαίωσε η ίδια η Sarah Idan στον Ιndependent.




Τη φωτογραφία της Idan συνόδευε η λεζάντα: «Ειρήνη και αγάπη από τη Μις Ιράκ και την Μις Ισραήλ». Την ίδια φωτογραφία στα social media ανήρτησε και η καλλονή από το Ισραήλ, Adar Gandelsman, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να συγκεντρώσουν πάνω από 5.000 likes η καθεμία, μαζί όμως και με αρνητικά σχόλια.

Η Sarah Idan, δεν αποκάλυψε ούτε πού πήγαν ούτε πόσο καιρό θα παραμείνουν κρυμμένοι. Έντονες αντιδράσεις και ενόχληση προκάλεσαν στο Ιράκ και οι φωτογραφίες της με μπικίνι.

«Αυτά τα δύο πράγματα δημιούργησαν μπελάδες για αυτήν στη χώρα της, όπου ορισμένοι εξαπέλυσαν απειλές εναντίον της και της οικογένειάς της, ότι δηλαδή εάν δεν επέστρεφε στο Ιράκ και δεν κατέβαζε τις φωτογραφίες (σ.σ. από τα κοινωνικά δίκτυα) θα της αφαιρούσαν τον τίτλο και θα την σκότωναν» είπε η Μις Ισραήλ, μιλώντας στο Israeli TV.

Η Idan δεν έχει κατεβάσει τη φωτογραφία, αλλά έχει υπεραμυνθεί της στάσης της μέσω ανάρτησης στα αραβικά.

newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου