ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Γ’ Εθνική (Βορράς- 1ος όμιλος): Οι κορυφαίοι της 12ης αγωνιστικής- Δύο από τον Πρωτέα Γρεβενών..

Ολοκληρώθηκε η δωδέκατη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής,
με το basketa.gr να σας παρουσιάζει την καλύτερη πεντάδα, αλλά και τον προπονητή της αγωνιστικής για τους δύο ομίλους του Βορρά.
1ος όμιλος Βορρά

1) Γιώργος Μιχαηλίδης (Πρωτέας Γρεβενών)

Ήταν αυτός που έδειξε το δρόμο για το θρίαμβο στο Βόλο. Με 16 πόντους και πέντε τρίποντα, «βομβάρδισε» ανιλεώς το καλάθι της Νίκης και μαζί με τον Καλογεράτο, αποτέλεσαν τους παίκτες που βρήκαν τα σουτ, που θα «σκότωναν» την ομάδα της Μαγνησίας, όταν θα έκανε εκείνη την αντεπίθεσή της. Ο Γιώργος Μιχαηλίδης ήταν «καυτός» και αυτό αποτυπώθηκε με τον πιο ανάγλυφο τρόπο στο τελικό αποτέλεσμα, που κρατάει τον Πρωτέα Γρεβενών ακόμη και κοντά στους πρωτοπόρους.



2) Γιώργος Φούντας (Ίκαροι Τρικάλων)

Αν οι Ίκαροι Τρικάλων τα καταφέρουν στο τέλος της χρονιάς, θα το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον πολύπειρο γκαρντ. Χρειάστηκε να πραγματοποιήσει άλλη μία εξωπραγματική εμφάνιση, τελειώνοντας με 30 πόντους και τέσσερα τρίποντα, ώστε να ξεπεραστεί το «εμπόδιο» του Ιωνικού Ιωνίας σε ένα ματς «ζωής και θανάτου» για τους Θεσσαλούς, οι οποίοι αυτή τη στιγμή μοιάζουν να είναι σε πλεονεκτική θέση. Με τον Γιώργο Φούντα σε τέτοια κατάσταση, μπορούν να αισιοδοξούν.

3) Γιώργος Γιαννουζάκος (ΑΟΚ Βέροιας)

Προκαλεί θαυμασμό το πώς καταφέρνει να είναι πρωταγωνιστής στα 42 του χρόνια (43 τον Μάιο) και αποτελεί το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση για κάθε αθλητή, αποδεικνύοντας πως η (όποια) ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Στο μεγάλο «διπλό» του ΑΟΚ Βέροιας στο Αγρίνιο, είχε 16 πόντους με τρία τρίποντα, με την άμυνα της ΓΕ να μην καταφέρνει να τον «αναχαιτίσει» και με αποτέλεσμα η ομάδα από την Ημαθία να συνεχίζει την ανοδική της πορεία, στην προσπάθεια για σωτηρία. Για αθλητές σαν τον Γιώργο Γιαννουζάκο, άλλωστε, αξίζει κανείς να παρακολουθεί αυτό το πρωτάθλημα.

4) Δημήτρης Σουτζόπουλος (Φίλιππος Βέροιας)

Είναι από τους κορυφαίους της φετινής Γ’ Εθνικής συνολικά και το αποδεικνύει περίτρανα κάθε αγωνιστική. Νέο του θύμα ήταν η άμυνα της Νικόπολης, που τον είδε να ολοκληρώνει με 27 πόντους, δύο τρίποντα και απόλυτη κυριαρχία στις «μάχες» που έγιναν στις δύο ρακέτες, με αποτέλεσμα ο Φίλιππος να επανέλθει στις επιτυχίες και στην κορυφή. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, ο Δημήτρης Σουτζόπουλος θα είναι μάλλον ο κύριος λόγος, αγωνιστικά, για την επάνοδο στη Β’ Εθνική.

5) Παναγιώτης Σιδηρόπουλος (Εύαθλος)

«Διέλυσε» την άμυνα του Ζεφύρου μαζί με τον Ημερίδη, σε ένα καθοριστικό ματς για την ομάδα από το Πολύκαστρο. Σημείωσε 20 πόντους με τέσσερα τρίποντα, απειλώντας τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι και παίρνει τη θέση του στους κορυφαίους της αγωνιστικής, σε ένα… χαμηλό σχήμα που χρησιμοποιούμε. Την πιο κρίσιμη ίσως στιγμή για τον Εύαθλο, ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος «βροντοφώναξε παρών» και η ομάδα του πήρε μεγάλη «ανάσα».



Προπονητής: Πέτρος Μουρουζίδης (Πρωτέας Γρεβενών)

Έχει δημιουργήσει μία ομάδα που διακρίνεται, τόσο για την ποιότητα του ρόστερ όρο και την πειθαρχία της για όσα κάνει μέσα στο παρκέ, με συγκεκριμένο σχέδιο απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Τα στοιχεία αυτά, ήταν που ώθησαν τον Πρωτέα στο να κάνει «πάρτι» για 30 λεπτά στο Βόλο, απέναντι σε μία εξίσου δυνατή ομάδα, όπως είναι η Νίκη, με παίκτες των οποίων η αξία είναι αναμφισβήτητη. Αν εκμεταλλευτεί κιόλας τις καταστάσεις, ο σύλλογος από τα Γρεβενά μπορεί στο τέλος του πρώτου γύρου να είναι τρίτος και να κάνει «όνειρα» ανόδου, με τον Πέτρο Μουρουζίδη να κερδίζει ασφαλώς τα εύσημα για την εικόνα που παρουσιάζει το σύνολό του.

basketa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου