ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Μυρίζει εκλογές...


Όταν φτιάχνονται νέα κόμματα, ετοιμάσου για εκλογές. Αυτό λένε οι παλιοί που
ξέρουν ότι το πολιτικό παιχνίδια παίζεται με όρους επιβίωσης που μόνο η κάλπη μπορεί να προσφέρει.

Έτσι, με διαφορά ολίγων ωρών είδαμε την προαναγγελία δύο νέων κομμάτων στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς δεν φτάνει η ΛΑΕ του Λαφαζάνη ή το καράβι της Ζωής ή ακόμη και διάφοροι δραχμιστές, αλλά και το ΚΚΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ,οι μαρξιστές, οι λενινιστές, οι Μαοικοί και κάθε λογής κακό συναπάντημα.

Έτσι, ο Αλέκος Αλαβάνος, αφού καταγράφεται ως ο μεγάλος πολιτικός που προσέφερε στην Ελλάδα τον Αλέξη Τσίπρα, ετοιμάζεται να φτιάξει νέο κόμμα. Είχε ξαναφτιάξει ένα που έλεγε να βγούμε από το ευρώ και να πάμε στη δραχμούλα αλλά δεν φτούρησε και είπε να το ρίξει στον αριστερό διαλογισμό ώστε να βγάλει κάποια νέα πολιτική ιδέα.

Επειδή, όμως, στον ίδιο πολιτικό χώρο κινείται και ο Βαρουφάκης, είπε να κάνει κι αυτός την προαναγγελία του. Μία μέρα μετά την εθνική εορτή της 25ηςΜαρτίου, ο Γιάνης θα σηκώσει το λάβαρο της δικής του επανάστασης στη δική του Αγία Λαύρα.

Δεν το κάνει ανήμερα γιατί πέφτει Κυριακή και δε λέει να χάσει το φραπουτσίνο με τις πέντε στέβιες που πίνει με τη Δανάη στο εξοχικό της Αίγινας.

Έτσι και ο Αλαβάνος βεβαίως που δεν ασχολείται με τα καθημερινά, με τη βιοπάλη, οπότε έχει το χρόνο να κατεβάσει ιδέες η κούτρα του, όπως αυτή με τον Αλέξη.

Η κινητικότητα, πάντως, που υπάρχει δεξιά κι αριστερά μυρίζει εκλογές. Όχι άμεσα αλλά σίγουρα τους επόμενους μήνες. Να οργανωθούν, να βρουν κόσμο, υποψήφιους και να είναι έτοιμοι για να κατέβουν στον πολιτικό στίβο. Ο στόχος και του Αλαβάνου, και του Βαρουφάκη, και των άλλων αριστερών ή των δεξιών που θέλουν να γίνουν κομματάρχες δεν είναι οι επόμενες εκλογές αλλά οι μεθεπόμενες.

Ένα κατακερματισμένο πολιτικό τοπίο που ευνοεί μικρά κόμματα στη Βουλή ή που οδηγεί σε διάφορες συνεργασίες και βολέματα μέσω πολιτικών εκβιασμών. Άλλωστε, όλοι οι Έλληνες θέλουν να γίνουν βουλευτές ή πρωθυπουργοί για λίγες μέρες για να αλλάξουν την Ελλάδα, δεν θα βρεθούν και οι γνωστοί γραφικοί να φτιάξουν κόμμα;

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου