ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

«Με σόκαρε η Ιωάννα Τούνη, δεν μιλήσαμε μετά το τέλος του My Style Rocks»



Ένα περιστατικό ανάμεσα
στην Ιωάννα Τούνη και την ίδια στη διάρκεια του παιχνιδιού My Style Rocks κλήθηκε να σχολιάσει η Σοφία Λεοντίτση, παίκτρια του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ.

Απαντώντας στην κριτική που είχε δεχτεί, η Σοφία Λεοντίτση είχε σχολιάσει την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη, σημειώνοντας: «Η εικόνα της Ιωάννας για μένα δεν στέκεται πουθενά με αυτή την εμφάνιση παρά μόνο σε κάποια πράγματα πολύ συγκεκριμένα». «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια!», ήταν η απάντηση της Ιωάννας.






Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1, η Σοφία σχολίασε για εκείνο το περιστατικό: «Με σόκαρε, όπως και όλους. Κανείς δεν περίμενε να ακουστεί κάτι τέτοιο τη συγκεκριμένη στιγμή. Φυσικά και δεν μου ήταν μια ευχάριστη παρουσία η Ιωάννα Τούνη, τη στιγμή που μίλησε με αυτόν τον τρόπο και είχε αυτή τη στάση. Γι’ αυτό και είχα ζητήσει την απαλλαγή μου. Δεν μιλήσαμε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Νομίζω ότι ένας άνθρωπος, που δηλώνει και παιδαγωγός, πηγαίνει σε ένα project στην τηλεόραση κι επιλέγει να μιλήσει με αυτόν τον τρόπο, δεν νομίζω ότι εγώ θα είμαι εκείνη η οποία θα κριθεί αυστηρά».






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου