ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

O Ίαν ΜακΚέλεν γιορτάζει τα 30 χρόνια από την αποκάλυψή του πως είναι ομοφυλόφιλος



Ένας από τους
μεγαλύτερους εν ζωή ηθοποιούς, ο ίδιος ο θρύλος Ίαν ΜακΚέλεν, είδε τη ζωή του να αλλάζει μαγικά όταν πριν από 30 χρόνια δημοσιοποίησε τα της ερωτικής του ζωής.


Και σήμερα, 30 χρόνια μετά, σκέφτηκε να μνημονεύσει το γεγονός, λέγοντας στο Twitter: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ έναν ομοφυλόφιλο άντρα που έχει μετανιώσει για την αποκάλυψή του, εμού συμπεριλαμβανομένου. Η ζωή αρχίζει επιτέλους να έχει νόημα όταν είσαι ανοιχτός και ειλικρινής. Σήμερα είναι η 30ή επέτειος από κείνη τη συζήτηση στο ραδιόφωνο του BBC, όταν είπα δημοσίως πως είμαι gay. Κι έτσι γιορτάζω!»…




Ian McKellen
✔@IanMcKellen



I’ve never met a gay person who regretted coming out – including myself. Life at last begins to make sense, when you are open and honest. Today is the 30th anniversary of the BBC radio discussion when I publically said I was gay. So I’m celebrating!

6:40 PM - Jan 27, 2018
4,5924,592 Replies
89,98489,984 Retweets
577,999577,999 likes
Twitter Ads info and privacy



Το αστέρι του παγκόσμιου κινηματογράφου, που οι νεότερες γενιές τον έχουν αποθεώσει τόσο στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» όσο και τους «X-Men», είχε δηλώσει παλιότερα πως το γεγονός ότι αποκάλυψε το μυστικό της προσωπικής του ζωής ήταν αυτό που τον έκανε και καλύτερο ηθοποιό. «Χρησιμοποιούσα την υποκριτική ως μεταμφίεση», είχε δηλώσει στη «Huffington Post», «ως κάτι όπου θα μπορούσα να εκφράσω τα συναισθήματά μου και να τραβήξω την προσοχή σε μένα με τρόπο που δεν ήθελα ακριβώς στην πραγματική ζωή».



Όταν ωστόσο είπε τα πράγματα ως έχουν, «η υποκριτική σταμάτησε να έχει σχέση με τη μεταμφίεση, τώρα είχε σχέση με το να λες την αλήθεια. Και τα συναισθήματά μου έγιναν περισσότερο ελεύθερα. Μπορούσα να υποκρίνομαι καλύτερα και νομίζω πως έτσι μπορείς να κάνεις κάθε δουλειά. Όλοι είναι καλύτεροι αν είναι ειλικρινείς».

Έκτοτε είναι ένας από τους πιο παθιασμένους κήρυκες των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που κοσμούν τη μεγάλη οθόνη φυσικά…





newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου