ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Λάμψη και ομορφιά σε πρόσωπο και μαλλιά





Η ενυδατωμένη,
περιποιημένη και λεία επιδερμίδα κάνει την ηλικία σας να κρύβεται για τα καλά. Το ίδιο ισχύει και για τη σωστή απόχρωση μαλλιών που σίγουρα δεν μένει ίδια με το πέρασμα του χρόνου.

Μαλλιά και πρόσωπο: το δίπτυχο που αν φροντίσετε σωστά, μπορείτε να μείνετε για καμιά δεκαριά χρόνια στην ίδια ηλικία, με την ίδια ζωντάνια και τέλεια ψυχολογία.

Αφήστε το νυστέρι στην άκρη και ανασκουμπωθείτε, επιλέγοντας αποτελεσματικές λύσεις με κρέμες σύσφιξης προσώπου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις πρώτες ρυτίδες μέχρι και τα δεύτερα -ήντα. Τα πιο γνωστά brands της αγοράς προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο αντιγήρανση, ενυδάτωση και σύσφιξη σε κάθε τύπο δέρματος. Το 80% των γυναικών τα έχει χρησιμοποιήσει, εσείς ποιο θα διαλέξετε; Επώνυμες κρέμες προσώπου ημέρας και νύχτας και φυτικές βαφές μαλλιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι.
Εντατική επανόρθωση για το ευαίσθητο δέρμα




Έχει αρχίσει η επιδερμίδα σας να γίνεται ανομοιόμορφη από τα πρώτα σημάδια γήρανσης; Η La Roche Posay με την φόρμουλα Redermic σέβεται το ευαίσθητο δέρμα και λεπταίνει τις ρυτίδες, εξομαλύνοντας την υφή του προσώπου. Αποτελεσματική από τις πρώτες εφαρμογές.

Ανάγκες: Ευαίσθητη επιδερμίδα, με σημάδια γήρανσης.
Σύσφιξη με κόκκινο κρασί και κερί μελισσών




Η Wine Elixir της Apivita με κόκκινο κρασί και μελισσοκέρι καταφέρνει να διεισδύσει ακόμα και στις πιο βαθιές ρυτίδες λειαίνοντάς τις και επαναφέροντας το οβάλ του προσώπου. Τα φυτικά έλαια και οι πολυφαινόλες που περιέχει προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία, ενώ τα φυσικά αντιηλιακά φίλτρα δημιουργούν ένα φιλμ προστασίας από τον ήλιο όλου του χρόνου.

Ανάγκες: Σύσφιξη, εντατική ενυδάτωση.
Αντιγηραντική κρέμα ματιών




Η περιοχή κάτω από τα μάτια είναι αρκετά ευαίσθητη. Ακόμα και στην ηλικία των 20-30 με την κούραση, οι μαύροι κύκλοι κάνουν την εμφάνισή τους. Σε πιο προχωρημένη ηλικία που συμμετέχουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης γύρω από το γνωστό πόδι της χήνας, τα πράγματα δυσκολεύουν, το βλέμμα ατονεί και το πρόσωπο συνολικά σκοτεινιάζει. Η αντιγηραντική κρέμα ματιών της Frezyderm αυξάνει το κολλαγόνο και την ελαστικότητα της περιοχής, φωτίζοντας τα μάτια σας και προστατεύοντας τα χρήσιμα βλαστοκύτταρα.

Ανάγκες: Ενυδάτωση, σύσφιξη, αναζωογόνηση βλέμματος
Αποτέλεσμα lifting 24 ώρες το 24ωρο




Αντιγήρανση χωρίς Lierac δεν γίνεται! Η COHERENCE CRÈME JOUR&NUIT κάνει θαύματα στις ώριμες επιδερμίδες που χρειάζονται αποτέλεσμα lifting σε μία κρέμα. Η βραβευμένη φόρμουλα επανασμιλεύει το πρόσωπο και το κάνει να αντανακλά και πάλι τον χαμένο του δυναμισμό. Διάρκεια 24 ωρών, χωρίς υπερβολές. Βρείτε την εδώ.

Ανάγκες: Αντιγήρανση σε εγκατεστημένες ρυτίδες, σύσφιξη, ανάπλαση
Φροντίδα προσώπου, ειδικά για μετά την εμμηνόπαυση




Η Vichy Neovadiol Magistral είναι ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που έχουν περάσει την εμμηνόπαυση, η οποία έχει αφήσει αντίκτυπο στο πρόσωπό τους. Συνήθως παρατηρείται έντονη ξηρότητα και απώλεια της πυκνότητας του δέρματος. Η κρέμα με το εξειδικευμένο σύμπλεγμα ζωτικών ελαίων αναδόμησης αναζωογονεί ιστούς και λιπίδια, μεταμορφώνοντας και πάλι την επιδερμίδα.

Ανάγκες: Έντονη ξηρότητα και χαλάρωση μετά την εμμηνόπαυση
Βαφές μαλλιών Apivita & Korres




Στην αναμόρφωση του προσώπου σας και στην απόδοση μιας «καινούργιας νεανικότητας» η φροντίδα των βαμμένων μαλλιών είναι αναγκαία. Οι βαφές μαλλιών Apivita & Korres με τα φυτικά συστατικά, εφαρμόζονται εύκολα, προσφέροντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα με απόλυτη κάλυψη. Ενισχυμένες με βιολογικά έλαια, λεβάντα, χωρίς αμμωνία.

Αν θέλετε λάμψη, ένταση χρώματος, 100% κάλυψη των λευκών και υγιή όψη μαλλιών, επιλέξτε τις φυτικές βαφές Korres Abyssinia Superior Gloss Colorant και Nature's Hair Color της Apivita, online στο Phamr16!

Αγοράστε τα αγαπημένα σας προϊόντα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16, με Αντικαταβολές, Δωρεάν Αποστολές και Super Τιμές.






newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου