ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Σκύλος Δαλματίας έχει καρδιές γύρω από τα μάτια του



Το όνομά του είναι Charlie, είναι ένας σκύλος Δαλματίας που έγινε διάσημος χάρη στα σημάδια σε σχήμα καρδιάς που υπάρχουν γύρω από τα μάτια του.

Η ιδιοκτήτριά του που ζει στη Βόρεια Καρολίνα τον υιοθέτησε όταν ήταν 7 εβδομάδων και ανέφερε ότι τα σημάδια εμφανίστηκαν αργότερα και γίνονταν πιο εμφανή καθώς μεγάλωνε.




«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, όταν είδα τον Charlie. Όταν γεννήθηκε δεν είχε σχεδόν καθόλου σημάδια στο σώμα του. Τα σημάδια εμφανίστηκαν όταν ήταν τεσσάρων μηνών. Τότε, φάνηκαν και τα σημάδια σε σχήμα καρδιάς στα μάτια του. Όσο πιο πολύ μεγάλωνε τόσο πιο εμφανή γίνονταν τα σημάδια» λέει η ιδιοκτήτριά του. Μάλιστα όπως αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με την Metro, τα σημάδια καρδιάς ήταν τόσο συμμετρικά που πολλοί την ρωτούσαν αν του τα είχε ζωγραφίσει εκείνη.


«Το να υιοθετήσω τον Charlie ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Είναι ο καλύτερος μου φίλος και με έχει βοηθήσει να ξεπεράσω πολλά προσωπικά ζητήματα», πρόσθεσε ενώ η ιδέα του να υιοθετήσει έναν σκύλο Δαλματίας γεννήθηκε από τότε που είδε τα «101 σκυλιά της Δαλματίας» όταν ήταν παιδί.

Ο Charlie έχει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και καθημερινά η ιδιοκτήτριά του ανεβάζει φωτογραφίες του και βίντεο. Όταν δεν ποζάρει για τις φωτογραφίες, ο αξιολάτρευτος σκύλος τρέχει και παίζει έξω όπως κάθε σκύλος.








newsbeast.gr
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου